Friday, March 22, 2013

Sanggup Lapar Demi Tido

aktiviti harian cam biasa 
meneman enPanjang pi opis setiap mlm 
oleh sebab itu aku dah lama tak memasak alasan semata² dasar pemalas
slalu si adek dpt mkn mlm 
tp semalam kesian die ketiduran 
letih sgt gamaknye ...puas dah aku, enPanjang ngan fahim kejut 
cium goyang² geletek perut/tapak kaki panggey pun tak sedar²
yang ralatnye klu die tidur dr awal ok la ni dlm 2 km je nk sampai KFC dengkil 
kesian gile .... tido dlm kelaparan

awal lagi time alisha tido ni dlm pukul 8.00 pm kot
penat sgt gamaknye prektis sukan kat skool
beliau kan bakal atlet .... atlet bw belon air letak dlm bakul 





hasil dr mkn kfc smlm enPanjang ngan aku sakit perut 
aku mlm td je tp enPanjang cirit ngan sebu perut sampai tghari ni
pengunjung setia jamban ....

fahim tu rileks sbb die minum pepsi ngan mkn kerak ayam + wedges je 
kami banti semua ...

suspect dlm kes ni : ayam atau ice lemon tea


hmmmm nk repot tak ni ek ... sbb kami tak de amik ape2 meal kecuali lunch je semlm
suspect utama punca sakit perut hanya KFC 


Note : hari ni jimat ...bw duit saku  RM50 balik rumah karang insyaallah RM 50 jugak .. yeay



9 comments:

Ya ALya said...

ce la try report...mana tahu ayam balance semalam kan.....

♥cikmOt♥ said...

hehehe, iris tak main sukan...

Nad MamaZN said...

Dr tepi fahim nmpk ensem

mamalieyna said...

Aduyaii sian alisha...

Yelah tu sbb kfc tu...

K.eina dh sllu sgt, bwk duit byk tu, byk tu la bwk balik umah semula.. sbb hari2x bawak bekal skrg :-)

Si Matatajam said...

Dah ngantuk sangat la tu gamaknya..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

dah ngantok sgt la tu sampai dikejut pun x sedar..
wah alisha main sukan bawa belon air ye, sama la agaknye dgn ziqry, ari tu tanye cikgu ziqry dia kata x confirm lg main sukan ape..

Papa Mifz said...

kenapa tidur awal,ha kan dah rugi tak dapek makan KFC...hehe

Amy Sinar Raudah said...

report je dear, kadang2 boleh jadi jugabarang semalam atau dah terdedah

Aty_Fared said...

Aku pon sanggup lapo kalau dah ngantuk giler..huhu