Friday, March 1, 2013

Try² Rasa : Review KopieSatu

sbb ramai ckp ice blended Kopiesatu ni sedap
CM asek dok teringat je asek pi ke Lori Kuning je
aku amik kesempatan lepas balik Ekspo Buku semalam singgah Karnival Wow kat P.2

nk merasa tang mana yg besh sgt ni 
sbb aku ni jenis nk merasa yg lain mcm sikit
terutamanye mende manis dan sejuk²
nasib baik smlm panas terik melampau mmg aku beli la 


dari jauh aku nampak lori ni terus pi terjah, trademark lori kuning dah set dlm pala otak
klu lori kuning kat pasar mesti Lori Kopiesatu kes org tu asek dok sebut la ni 





aku pilih nomot 11 sbb org tu asek sebut²

ni antara perisa yg ade dan harganya kat Kopiesatu ni
ade 25 jenis pilih la mana korg suka



pendapat aku pasal No.11 ni rasa sedap
tak manis sgt dan menyejukan hari ku semalam yg berada tghari terik 
yeay boleh try lagi pas ni ... nk try yg ade rasa kopi² plak
sbb aku suka kopi .....terutamanye white coffee


Note : 2-3 entry aku skrg ni adek dok sebut nama org tu je kan ... sejak die dpt jumpa abg die tu glemer

8 comments:

TeacherAzimah said...

Oooo sedap ya kopisatu ni. Pnh nmpk...emmm lps ni nak cuba jgk hihi...

Nad MamaZN said...

Tu la tu...
Asek cm jek
Kang ada yg igt central market
Haha
Tetttt! :)

mamalieyna said...

Sedap eh..bila2 bleh try :-)

Ya ALya said...

sedapnyer,tapi tak pernah rasa lagi..ya mmg suka minum kopi....

glamer sungguh cik mot tu kan.....

syawalsimpsons said...

kan..jeles aku org tu jumpe abg kan..kakakkakka...aku pon dah lama x minum ni...

eima said...

@syawalsimpsons

ko kena tgu setahun ye cek ....

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk gmbr tu nmpk menarik..nyum2..

♥cikmOt♥ said...

no 11 tu feberet aku tau...hahaha...