Thursday, April 11, 2013

1st Time | Mr Kabab & Biryani, Putrajaya

aku jarang sekali nk mencuba sesuatu  yg baru 
payah sikit la ... bkn tak pandai nk mkn tp tak pandai nk order
jenuh pk nk order ape 

ni kali ke2 aku mkn nasi arab selepas Restoren Saba' Cyberjaya 

kali ni aku di belanja oleh kakak opis TQ yo kak
kami pi Mr. Kabab & Biryani P.15 Putrajaya 


aku pilih 
Grilled Chicken with Mendy Rice RM 13.00

portion die ok ngam² perut aku tp tak kenyang sgt ...hihi


Mango Juice RM5.00
gile pekat ... tp sedap sbb manis² buah

Side Order 
Tandoori Nan Cheese + Kari Kambing
(gambar tak amik sbb perut sudah moncit dan tetiba aku hilang ingatan)
sedap aku akan repeat lagi nan cehese ni....

dan paling tak leh blah 
TQ pada yg sudi belanja & sudi bw aku pi mkn 

yg buat peace tu tukang  belanja kami semua ... yg specky boy merah tu tukang angkut aku 


makanan kat sini sedap... dan tak besar sgt ... harga pun ok 
aku mesti mai lagi ....
sebelum² ini ingat cam Saba' tu 
klu org kate nasi arab je mesti aku ingat byk ngan besar ....
tu yg aku tak suka pi ... rupenye lain ... hahahha 






18 comments:

syawalsimpsons said...

aku penah makan sekali..kenyang gak makan kat situ

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

kat sini ler first time cube nasik arab..portionnyer cukup utk sorang mkn..tak terlalu besar dan terlalu kecik.. sedap pun sedap..
rase cam nak gi mkn lg plak.. yum..yum..

♥cikmOt♥ said...

tak pernah cuba lagi...huhuhu

deelira@deeliraz said...

sedap nmpk air tu manje

Kesuma Angsana said...

wah nampak sedap tu !

maszmadi said...

x minat nasi arab..... tapi kalu ada orang nak belanja, aku terima jerk... hehe

mama lieyna said...

Ha a ingat banyak dan besar kuantitinya, itu yg tak pnh mencuba gak.. ini not bad :-)

bunga_rose said...

kt sh alam ni pun ada, tp kat food court la, portion dia ckp utk sorang makan gak manja.. rasa dia pun sedap utk tekak aku hihihhi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

dah pernah mkn 2 kali kat sini, tp aku rasa saba' lg sedap, tp mr. kabab pun sedap jgk..hehe

Nad MamaZN said...

Sedap kan?
Feveret makpak kite kalu g umh aunty wawa kt presint 14 tu

Papa Mifz said...

wah side order ekau tandoori cheese naan yer...hehe

LYAfrina said...

aumm..sedapnyer.. nmpk nasi beriani dia panjang2.

Chekgu Azrine said...

suker jgk sekali skla mkn ns arab..last mkn hubs beli kt hadramoukh...sedap!

Nini D.. said...

baru aje hari Selasa aritu aku makan nasi beriyani :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

nmpk sedap dan hrga ok..

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wahida said...

aku suka giler mkn nasi arab...

Si Matatajam said...

Mmm cam best tu..my hubby suka layan nasi mandi...