Wednesday, April 10, 2013

Bila dah Nak Pilihanraya | Event Taska Fahim

hari jumaat lepas Taska Fahim ada buat sambutan hari lahir utk kanak² bulan jan - april 
aku sebenarnya tak tahu pun ... sbb cuma makluman thru wassap cekgu die je

event ape pun aku tatau cuma die mention Isteri Dato' Seri Tengku Andan Mansor je nk bg hadiah 
aku ingat ape la kan ...rupenya sambutan hari jadi

memula tu ingat tak mo tgu ... tp Fahim cakap die nk tgu sbb cekgu dah pesan suruh beratur amik hadiah 
so nk tak nak kena la tgu jugak .... tp tak la trasa lama sbb bw bebudak tu lepak² minum² dulu kat food court depan taska depa ni 

tak pe la mama kena bazir masa menunggu sikit janji fahim hepi sbb dpt tunjuk kehebatan die main games kat kengkawan die ...semua pakat kerumun die tgk die main games ... bangga la tu budak fahim tu 
die mmg suka klu org dok sebuk2 nk main sama hp die tu 

sebenarnya klu info yg disampaikan betui dan tepat tak perlu tgu pun sbb sebenarnya event tu start 5.30pm tp cekgu² tu tersalah faham dan maklumkan event tu start pukul 3.30pm 
rupenye tokey depa ni kate booking dewan pukul 3.30pm-6.30pm bukannye event start 3.30pm-6.30pm
depa plak pi bgtau parent event start 3.30pm-6.30pm...muahaha ramai yg dah blah termasuk CM ade ke cekgu bg hadiah abam irfan

Fahim with tokey taska ngan Datin Seri Enny Beatrice Ferlat Kusumo Anggraini


aku adore ngan tokey taska ni ... bkn adore die sbb bisnes ke ape tp body die mantop wei
bdn kecik je ... tp mantop ala² che Ta tu 
mmg faktor keturunan ke ek... hihihi aku nk balik check keturunan belah mak aku cam ne  ... mak akunye  dah kabur² ingatan ... nk balik nengok maksu, machaq ngan mak ngah aku la .....
aku kan kurus tu pasal kena selidik keturunan aku ni ...pesal 


Note : ade ke bg bendera biru kat dlm paperbag anak aku ...sabo je la ...hihi

14 comments:

Nad MamaZN said...

Haha, siap berkempen kat anak anak ek? Kikiki

syawalsimpsons said...

untung la...anak2 pon kempen sekali ye

bunga_rose said...

dasat, kempen melalui anak aahahah

Aldina Sweety said...

salam kenal tn rumah,hehe...kempen punya psl

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sempat berposing lagi fahim ye, kitaorg mmg masa nak amik zaquan hari khamis ptg tu cikgu maklumkan jemput ibubapa dtg sekali pkl 3.30ptg, tp kami mmg xdpt la nak hadir so amik dia mcm biasa kul 6 ptg, patutlah masa sampai tu tgk makanan byk lg, satay pun ada..

itula pasal x menahan siap ada bendera biru dlm goodies bag tu, Zaquan siap tanye papa dia ada kayu tak nak pacak..sbb dia dok tgk bendera2 yg sama mcm dia dpt berpacak2 skrg ni kan.., papa dia kata xpyh nak pacak2 buat selimut je..huhu

mama lieyna said...

Hehe..ok la tu, anak dpt adiah :-)

maszmadi said...

wah, dah start berkempen ker.....

MRS. K said...

balik ngundi mana weiii

Papa Mifz said...

untunglah Fahim dapat bergambar dengan Taukey...;)

Chekgu Azrine said...

hehe..bekalan sbg ingatan itu bendera...ngeeee

MrS. F!zA said...

makaih siap bg bendera biru eh kt bebudak..hahaha.. eh pjg nau nama wife dato seri tu..tergeliat lidah kita..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

slh fhm la ea..

amboi siap bg bendera gtuu..

♥cikmOt♥ said...

tak dapat pung...sebab tak datang kan...

Kesuma Angsana said...

fuh,, sempat kempen juga yer