Wednesday, April 17, 2013

Bogel Bersama Dalam Kolam

hari ni masih blur ... tatau nk tulis ape....

tempek gambo 2 bradek tgh bersuka ria kegembiraan main air kat belakang rumah 





2 budak bogel tgh bersuka ria 

dah lama dah tak guna kolam kecik ni 
rupenye dah bocor dah tang gelung bulat tu ... tp sikit je 
masih boleh isi air tak tumpah 
kena cari yang lain la pas ni jawabnye 
sbb dah bw keluar kena jugak bg depa main 


disebabkan depa berdua ni berendam  3 bakul bj mama tak kering sbb tmpat ampaian telah di reserved utk depa  ...





Note : hari ni mkn free lagi ...kali Pizza Hut plak .... hihihihi


15 comments:

deelira@deeliraz said...

anak2 zue pon sukeeee mandi kolam.. wlwpon belakang rumah jew

syawalsimpsons said...

untung la mkn free

Nad MamaZN said...

Klu zakwan malu nk bogel camtu kt luar umah hihi
Pizza plak.. Aih, pasni eima plak la yg open table ek hihi

Rasp said...

budak2 dapat mandi dlm kolam camni pun dah cukup hepi kan...
nak nak musim panas nie...
memang syiok lahhhh berendam :)

bunga_rose said...

kemain suka diorang ye.. eqal klu mandi kolam suka kuarkan air... jenuh tarik tangan, tetap dia rendahkan gegelung tu tuk buang airnya.. sabooo jelaaa

azizah :) said...

seronoknya tgk dorang mandi...rasa nk mandi jugak..hehe

::NureeN:: said...

kolam yg mcm tu kena tarok angin kan... nureen pon ada tp kosong clr pink, besar.. dh x leh guna sbb bocor angin dia huhuuuu....
anak2 mmg suka main air kan..
emir klau msk kolam mcm ni dia tawaf tau hahah

Si Matatajam said...

Wah seksi tu! Sukanya depa main ayaq...

Papa Mifz said...

amboi tajuk...haha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

amboi srnoknye diorang dpt main air,
dkt rumah ada 2 kolam camni, tp sekali je diorang dpt mandi, lps tu serik nak bg diorang main air dkt kolam ni sbb Zaquan bila bg peluang mandi kolam ni abis kawan2/jiran2 sebelah dia ajak joint sekali, sudahnya byk membazir air drpd mandi..

ch@ said...

Aku tggu arrizqi pandai duduk je ni...aku pun nak.menumpang skali dlm kolam tu hahaaa... Besar jgk blakang rmh ko ni.

Cho Zila said...

jom berendam.. best,, anak2 memang suka sesangat...

wahida said...

kalau dapat berendam, mmg anak2 suka la...tak dapat dipisahkan lagi...hahaha...

mama lieyna said...

Syook la rumqh ada ruang gini ..

Aty_Fared said...

aaauuwwwwww....;p