Tuesday, April 23, 2013

Guna Amoi Bantu Lariskan Jualan Rokok

sejak erokok dijual secara meluas 
dan permintaan dan pasaran meningkat 
selain dari pelbagai bentuk dan perasa
ramai pekokok tegar telah bertukar arah dan memilih erokok sebagai inisiatif penjimatan dan mengikut trend

wlubagaimana pun erokok dikatakan lebih baik dari rokok 
ada pendapat dan kajian mengatakan erokok merbahaya kepada kesihatan 
dan ada sesetengah negara telah mengharamkan nye 


disebabkan erokok semakin popular 
pasaran rokok semakin merundum
byk rokok dipasaran tidak laku
dan ada sesetengah kedai mengambil inisiatif lain utk melariskan dengan 
melantik eksekutif jualan 


amoi cun yg dok promote rokok kpd pelanggan²





Note : i hate smoker yang tak beradab tak prihatin dan kurang ajar 


12 comments:

syawalsimpsons said...

ada pulok gini ye..

Nad MamaZN said...

Biar btul!
Mamak mana ni eima?

LYAfrina said...

huhu..sampai g2 skali....

lya x tahu pon kewujudan gadget meroko baru ni.. sbb husband lya mmg x meroko.

eima said...

@LYAfrina

my husband pun sama tp tau pun sbb budak opis ni ... kerjaan depa berasap je

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

hebat, siap amoi tolong promote.sib baik hubby tak isap rokok kat umah. tp aritu ade kawan die bg erokok ni kat die.tp tak penah plak nampak die pakai.

Rasp said...

perrgghhh hebat ada amoi utk promote...
lebih baik kan tak yah hisap terus....
sib baik ler hubby & anak ku tak bakar duit....

bunga_rose said...

belah keluarga aku semua perokok tegar, sekali bila kawin, syukur, doa termakbul, dapat suami yg 1 kuarga tak merokok... hiihihi..

tapi pasal erokok tu, abang aku beli gak weh.. jimat katanya...

Zuraidah Butang said...

husben i beli..jimat la..kalo dulu satu kotak 2 hari..skng sekotak seminggu....die kate otw nak benti..heheh

takyah guna amoi jual pun laku kot skng..hehe

Kesuma Angsana said...

biasalah umpan guna amoi2 muda ni !

::NureeN:: said...

alahaii... sanggup yerr amoi tu dok kat c2.. mmm

Aty_Fared said...

aku tak kire ape alasannyer..bagi aku..rokok tu haram...

ch@ said...

Oooo...ini la erokok. Aku br tau wei. Hahaaa.