Wednesday, April 24, 2013

Hasil Seni di Pejabat Aku | TQ Ch@

TQ ch@ sbb ingatan tulus ikhlas kamu dear 
setiap tahun aku dpt birthday kad ngan kad² lain
aku dah dpt 4 dah kad kreativiti Ch@ Quilling ngan art craft

aku rasa gumbira ngan sengih je tau 
ramai budak opis dok cuit² quilling tu 
fahim pun klu dtg opis die asek nk pegang quilling tu 
"eskrem..api...i lep u...M"




aku tampal cecantik kat dinding aku 




Note : nape la aku slalu sgt dpt extra nutrien dlm mknan aku ... ari tu kaki lipas kali ni lalat lagi...huwaaaaa

9 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik..cun pe cmtu..mmg berseni!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

cha memang rajin kan...

syawalsimpsons said...

dolu time sekolah mmg aku rajin wat gini..kikikiki...

Masya said...

cantik sgt.. hasil tgn pembeian kawankan.. mestilah hargai..

maria firdz said...

Cntik dan kreatif...

Chekgu Azrine said...

Wahhh..kreatip u sis..

ch@ said...

Alaaa...malu la i canni. Terima kasih sebab sudi kwn ngn aku.

Nad MamaZN said...

Eima, cer buatkan utk kite plak... Haha

Sweetmama said...

itulah mmg cantik handmade card dr cha, aku pun ada dapat 2 b'day card n 1 kad raya quiling tu..mmg sgt2 hargainya ..