Monday, April 15, 2013

JJCM | Restoran Wong Solo, Bangi

ni pun 1st time jugak ni aku pi 
nk harap pi sendri ngan enPanjang mmg tak sampai la 
sbb enPanjang pun jenis tak reti nk mencuba kedai yg  die rasa pelik 
tambah² makanan org seberang lagi die tak mo 

jumaat lepas aku ngikut kakak opis ni pi jejalan kat kedai tudung bangi nun
depa dah benti kedai ni ...aku follow je 


aku amik set No.2

Air Sirap Seksi rasanye betui dah ingat2 lupa plak

muka org tgh tahan pedas..sampai stim biji mata ...



set yang aku order ni marbeles la ...sedap 
sambal yg pedas tp sedap 

TQ pd yg belanja .... kakak yg sama banjer nasi arab yg banjer 



11 comments:

syawalsimpsons said...

aku br lps mkn...terangkat wooo..tu yg aku suke g situ

MizzTina said...

sambal dia mmg pedas kaw², tp sedap!!

Nad MamaZN said...

Waaaaa..! Kite jugak yg tak pegi pegi lagi ni...

~aSHa~ said...

puasa arini...sob sob sob

~aSHa~ said...

puasa arini...sob sob sob

MRS. K said...

feberet aku.. nasib dah pekena malam sabtu haitu..

LYAfrina said...

yum..yum..sedapnyer

bunga_rose said...

wei air pun ada kategori seksi tak seksi ek haahaahah...

aku jarang gi bangi... dgr cite bangi banyak bebeno tmpt makan yg best2 ek.. best la korang...

Sidratul Muntaha said...

huhu
ari2 dah bese mkn menda2 n laujk2 indon or jawe
or..takdelah minat sgt klu nk ke ayam penyet ke or wong solo

Kesuma Angsana said...

wei mmg sedap tu !

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama lah en. panjang dgn suami aku, x suka mencuba mkn di kedai2 yg dia rasa pelik, asik2 mamak je..

aku kalau nak mkn pelik2 mmg kena g ngan geng JJCM opis aku, sama la 1st time try Wong Solo ni opismate yg bawa..mmg sedap..:)