Tuesday, April 2, 2013

off work off blogger

Alisha dah ok kot active semacam je...fahim pun sama bdn dedar cepat2 bg ibuprofen ni kes jangkit la ni budak kenit icha tu rajin dok suap mkn ke abg die
Terus berpeluh kemain aktif sampai tak mo tido

Alisha pd td kemain merengek...sampai msma buat keputusan off work today...

Lepas mkn ubat pukul 7.30am td sampaj sekarang aktif jam 3pm...tp 2-3minit lepas die dah tewas sbb mama dah kurung dlm bilik....

Ank tido mama tido....

Published with Blogger-droid v2.0.9

7 comments:

ch@ said...

Alaaa siannya. Get well soon icha.

syawalsimpsons said...

cepat sihat icha...untung la anak tido mama ppon tido

Kesuma Angsana said...

moga semuanyer dah ok yer & take care juga

Nad MamaZN said...

Moga cepat sembuh anak anak...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Moga cepat sembuh icha n fahim..

bunga_rose said...

kan.. pelik aku kadang budak2 kecik ni, padahal dah makan memacam ubat, tp mata tetap segar.. kena paksa tido, padamkan lampu, tutup pintu baruuuu tido.. haiihhh

harap alisha cepat la sembuh yer manja

wahida said...

get well soon icha...