Friday, April 26, 2013

Patutnye Hari ni Nk Join Blogger Shantek Lagi Gorgeous

aku telah dijangkiti conjunctivitis

































aku yg sakit mata 

smlm aku half sbb nk bawa alisha pi klinik utk rutin checkup
tp ade pulak peraturan baru kat klinik kesihatan tu 
sape terlepas appt kena amik  appt baru dan tak dibenarkan walk in

disebabkan tu aku rasa sgt tak mesra pelanggan 
bazir je masa aku nk half day dtg tetiba tak dibenarkan langsung daftar

waktu tu aku kat kaunter pendaftaran tgh isi borang maklumbls pelanggan
tetiba ade le mamat ni dtg tanya kat mana nk check sakit mata kat receptionist
aku rasa la ...mesti  die dah genyeh mata die pastu die pi sentuh  kat kaunter tu 
aku pulak pi pegang kaunter tu 
mungkin aku ade plak tenyeh2 mata
haaaaaaa kan dah jangkit ....


smlm lagi dah mata aku merah gile .... tp tahan diri 
sbb mls nk pi klinik ... pg ni br pi gomen punya ... 

aku dtg opis sj nk tunjuk kat boss yg ai sakit mata 
sbb smlm half day .... pastu bulan ni byk half sbb anak demam la, aktiviti taska anak la, lupa punch la
takut boss ai tu tak caya plak kat PA die ....wlupun boss ai tu caya je ... ai je yg takut...





Note : sedih sbb plan nk pi Wong Solo ngan 3 blogger cantek lg gorgeous tak dpt dilaksanakan..... klu u all nk keluar lagi jgn la lupa ajak aku tau ... tringin nk dok semeja wei ...
posted from Bloggeroid

11 comments:

MrS. F!zA said...

adui eima..tgk mata kau terus aku rasa terpaku kat mata aku..hahaha boleh jangkit dak ni??

syawalsimpsons said...

alahai ciannyer sabar la erk...ko cepat sihat

::NureeN:: said...

mmg cpt merebak kan sakit mata nih... kami sefamily pon baru jerr reda, mulanya daddy, pastu nureen, emir.. juz ellesya jerr x kena :)

Nad MamaZN said...

Moga cepat sembuh eima!
In shaa Allah ada rezki tak kemana..
Wong solo tu sentiasa jek ada kt situ
Kikikiki...

bunga_rose said...

laki aku pun sakit mata weh!!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduhai..moga cpt sihatnya ea..

maszmadi said...

isk, x mor tengok gambo ko lelama, nanti jangkit plak.. huhu

mama lieyna said...

Aduui sakitnyee.. :-)

Cepat baik ye..

Sweetmama said...

aduihai sakit mata, penyakit berjangkit ni, hope cepat sembuh..

Chekgu Azrine said...

Cpt sembuh sis...

monamie said...

Weii..musim ka?? kakmona pon sama, tapi alhamdulillah dah ok..