Wednesday, April 24, 2013

Pengaruh Rakan Blogger | Beli kat Deals

bila ramai geng blogger ni asek dok sebuk beli ngan deals
ingat aku ni tak terpengaruh ??? terpengaruh wei........
tambah² plak tgk deals kesukaan anak ...
berkaitan ngan dinosour
laju je la aku beli wlupun aku ni jenis paling tak suka beli online 
tp sbb dah terpengaruh sikit sebanyak aku jd cam suka plak ... huahuahua

aku beli 2 Tiket ke Melaka Wonderland Dinosaur Park hanya RM10 instead of RM15
ok la tu jimat RM5 X 2



tapi masalahnya sampai sekarang aku belum pi redeem lagi voucher ni 
dari aku beli bulan janauari ari tu 
dah nk tamat tempoh dah hujung minggu ni
weekend ni adalah yang terakhir pi klu tak burn sesaja duit aku 

kekangan masa betui la sekarang ni 
enPanjang kerja je tiap kali weekend ..huhu

so kite tunggu je la aku pegi tak tunaikan permintaan fahim nk nengok dinosour 
tahun lepas tak berjaya tgk sbb show dah lama abis kat PSN tu 





13 comments:

Nad MamaZN said...

Alemakkk
Harap2 enpanjang nk bwk fahim p sini mggu ni hehe

~aSHa~ said...

akak dah reedem sila la tgk...ehehehee

~aSHa~ said...

eh silap....ingat reedem apa la tadi....uhuhuh

syawalsimpsons said...

pon jenis terpengaruh samo la ngan aku ni

Rasp said...

hopefully sempat lah sis...
kalo dak sayang gak melayang fulus tu....

Aty_Fared said...

aku ni..tetiap hari rase nak terbeli jer barang dari deals tu..dah setiap jam hantar email kan..baru2 nak hampir nak terbeli karpet..!! tapi sebab risau tak puas hati nanti sebab tak dapat sentuh sendiri pilih kate ko..jadi cancel..tapi memang murah gak kan rega die kasi..:)

YanaUjang said...

sy rajin bli voucher deals..bli voucher spa..feeling princess sgt bila pi spa tu tau..ujang pn terjebak sama..muahaha~

Mooniqueen said...

hehehe...MQ pun kadang2 terjebak jugak benda2 ni.. tapi tgk acc la..
tengah ade duit laju je la menekan..

MizzTina said...

sy pun ada beli 1 deal ni, tp musnah begitu sj sbb xsmpt nk pegi..

azizah :) said...

harap2 dapat la kak.. rugi la kalau xdapat..huhu

TeacherAzimah said...

eh rugi ni kalau tak guna sbb dah beli. pujuk ler en.panjang utk pi weekend ni hehe...

ieda immi said...

kkeke ok ke dik ??

dik sms akk / whatsapp ;))

Sweetmama said...

biasalah tu mesti akan terpengaruh jgk, lg pun kalau feedback dr kwn2 kata ok, benda senang terclick jgk la online2 ni kan..