Monday, April 8, 2013

TV3 Ke Tv2 mesti la TV2




rata² aku tgk kat blog² semua dok cite pasal ABPBH 2012
congrats SAM sbb dpt keta Nissan Coupe RM300K tu 
jgn lupa byr zakat .....

smlm minat aku lebih terhadap drama dan filem kat TV7& TV2 salah satunye
Filem Master & Commander: The far Side of the World smlm mmg terbaik la 
cite zaman perang Perancis tp
aku ade tgk jugak sikit² ABPBH tu 
bila iklan aku tgk la TV3 cam selalu hiburan bkn pilihan aku 

bg aku gabungan 3 org tu sebagai pengacara tak menarik langsung la 
sound system teruk 
persembahan pun over kot... serabut pening aku nengok nye 
co host pun ... alahai syok sendrik ...

paling tak leh blah .... WonderGirl Malaysia ... huahuhuahhua...
tp aku suka yana samsudin ngan nabila huda
aku rasa kena gedik lebih sikit kot .... baru besh ...
pilihan lagu pun alahai ....

ehhh byk plak komen nye ... 
aku komen tang aku nengok je la ... 

so kesimpulannnya Master & Commander mmg besh lah .....



Note : Mode tak cukup tido .....

20 comments:

monamie said...

kakmona pon tak tgk abpbh.. satgi tgk mulut kak hang ni jahat.. buat tmbah dosa aku nk mengata.. so baik tak tgk.. tunggu ja la org update kat fb.. hahah kakkmona tdoq lagi afdal hehee

Nad MamaZN said...

Tv2 tengok gak..
Setgh jam terakhir ;)

♥cikmOt♥ said...

akak nengok astro beyond...weee....

~aSHa~ said...

wah bagusnye....

opening mmg serabut....ntaha pa2

cheqna said...

pakaian artis wanita totally out..

Rasp said...

akak tak layan langsung...
layan channel 702 je hehehehehe

wahida said...

aku tgk sampai abes...kalau anugerah lain, aku x heran sgt, kalau ABPBH ni acara tahunan yg aku tunggu...heheh...

Ya ALya said...

tgk kejap je tv3,pastu anak ngamuk nak tido.....

Si Matatajam said...

Performance wonder gurls tu mmg tak bleh blah la..hua hua hua... Anyway congrats Sam..

mama lieyna said...

Tu la mcm byk yg serba tak kena je semalam..tp akak tgk gak, lawak johan kelako.. :-)

maszmadi said...

tengok ABPBH, tapi pejam celik pejam celik jerk tengok.....

Kesuma Angsana said...

hehehe so2 ajelah mlm tadi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

aku pulak layan ABPBH tp setengah jalan..,dulu ye lah aku ni giler TV, tp skrg dh kahwin n ada anak ni x heran sgt la kalau x tengok pun, tp kebetulan smlm anak2 aku tido awal, dpt la aku layan ABPBH ni.., itu pun time iklan laki aku tukar channel citer dia..

::NureeN:: said...

nureen x tgk pon semlm, juz tau masa whatsapp ngan member2 ja hehehe

Chekgu Azrine said...

tak tgok jugak sbb lyn aish smpi tertido

:: Cik Viva :: said...

wonder girl lah sangat...erkk

Papa Mifz said...

den memang tak layan anugerah2 mcm tuh...

TeacherAzimah said...

Mmg sound system abpbh hrtu teruk sgt huhu...
Plg teruk tang pakaian artis huuuaaaaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg pasti dua2 yui tak tgk..hihi

ch@ said...

aku tgk je, hati tah ke mana2. hahaa.