Monday, May 13, 2013

1st Time | Naik Motor

waktu balik kg sempena PRU13 ari tu 

sepanjang 2 hari dok kg 
budak² ni asek ajak naik moto je
alahai mentang² kite tak moto kan 
melenjan moto atok pi kedai 
saja² je pi kedai semata² nk moto 

alisha 1st time Fahim 2nd time 
cerdik tau alisha ni ... letak je kat belakang abah terus peluk pgg bj



aku pun dah lama dah tak bw moto dah 9 tahun dah 
skrg klu bg motor ...pheww tak leh imbang ko tu br skuter 
gayat satu hal ... hahahha 


teringat zaman study asek dok membonceng belakang enPanjang
rindu zaman bercinta ... hihihihi



Note : tgh kemalasan hari ni ... bak pe tah ... 

18 comments:

syawalsimpsons said...

patut si bag kat belakang kan...kakakkak

mama lieyna said...

Syok ooo ronda nek moto, kami seb baik ada can ptg2 kalau smpai rumah awai, meronda nek motor ber-4 .. syokk..

Alolo kiut je alisha dok gitu..

Nad MamaZN said...

Adik dok blkg sbb mama nya ikut skali la ni kan?
Bukan ank anak je gian naik moto, mama pun sama hehehe

Cik Puan Rara said...

zaman bercinta dulu moto lah teman setia.skrg ni naik moto pon gayat.hehe

Rasp said...

comeiiii je tgk alisya kat blakang tu....

akak fail bawa motor nie...
memang tak reti...

mama ila said...

ila mmg xpandai langsung bawak moto..nak naik moto pun rasa takut..hehehe

♥cikmOt♥ said...

haip haip...rindu zaman brcinta ye...amboiii...

ch@ said...

Terkenang memori bercinta ye.
Aku pun ada memori bercinta naik motor, best owh.

azizah :) said...

boleh bah.. anak2 akak suruh atok jaga..akk bonceng belakang encikpanjang jalan2..hehe romantik gitu :P

Chekgu Azrine said...

Pnh bawak motor last masa umur 18 tahun...ngeee

Kesuma Angsana said...

budak2 mmg sukalah ronda2 dgn motor ni hehehe

Lynn Damya said...

alahai comelnya yg belakang tu peluk ayahnya kuat2, takut jatuh ya..hehe tp klw balik kampung, mmg suka gila naik motor ronda kampung2, sgt best, haha~

~aSHa~ said...

akak pun tak reti bawak moto...

btw besar dah si alisha...cepat tul masa berlalu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

suka kanak-kanak bila naik moto.

wahida said...

budak2 mmg suka naik motor nok...anak2 aku kalau diberi pilihan nak naik keta ke motor, laju je dorang jawab motor!!

sbb dpt byk angin kot...heheh...

Sweetmama said...

bdk2 mmg sukala dpt naik motor,
kalau anak2 k.eija ni dua2 jenis berebut nak duk kat raga..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo comelnyer alisha naik motor...

bunga_rose said...

aku hari2 naik moto gi keje weh, tak larat nk tempuh jem pastu punch kad merah