Tuesday, May 7, 2013

Aktiviti kat Kg | Laut

kami dah lama dah tak balik kg belah enPanjang since raya puasa tahun lepas
sbb MIL mmg slalu ade kat KL 
die pun paling lama dok rumah die tu 2 minggu je kot 
pastu mai KL so aku tak rindu pun ngan MIL sbb mmg slalu jumpa pun...hihi

yg rindu kaw Rompin ni 
sbb dah lama tak balik 
pastu dekat plak ngan laut bersih tak de bau busuk 

2 hari berturut pi ke pantai

4 Mei 2013

perjalanan dari Putrajaya ke Rompin 9.30 am - 2.30 pm
petang tu dlm pukul 5 lebih nampak cam dah redup terus ke pantai



ni la kerja abah membasahkan anak², aku tukang tangkap ketam ngan usha org lain ..
cuci mata

budak kecik ni takut ombak, bergegas berlari bila ombak kena kaki 
main pasir je jauh dr air tp ttp basah kena jirus ngan abah/abang


abg tu mandi laut pakai jeans ... jenuh mak nak membilas ....




5 Mei 2013

hari ke 2 pun repeat lagi 
nk puas kan anak²
jrg sekali nk dpt main laut 





niat dihati balik kg kali ni nk pekena ikan bakar 
murah & segar kat sini tapi kedai pakat tutup
nk pilihanraya semua pakat sebuk .... 
tgu bulan posa plak la nk merasa ni ... dah tentu² time tu je nk balik sambut posa 




Note : boss lama ai tgh honeymoon ngan isteri baru .... fuuuyooo

7 comments:

syawalsimpsons said...

FUYOOO HONEYBULAN TU..BESTNYER....

Nad MamaZN said...

Fuiyoooo hahaha

AHMAD AFIQ said...

dating bsm anak hehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

bestnyer bawak anak2 pi pantai....kemain seronok dierang main pasir tu...

mama lieyna said...

Fuuuyooooo...hahhahhaa..

Amboi alisha, smpai ke laut berputing ye... hehe..

azizah :) said...

seronok tengok telatah anak2 main pasir kan kak..hee

::NureeN:: said...

sronok kan dok d kg sndrik...
nureen blk mengundi pon lajak cuti smpi selasa hehee
liat ja nak msk keja
sronok main pantai.. tenang pikiran :)
sori yerr.. nureen mmg bz amat skrg nih.. ni curik2 msk blog huhuu