Thursday, May 30, 2013

Aku Gedik Bila Nampak Haiwan

mood yg tak brape baik sgt hari ni
sbb kena jg tmpt boss lain
br nk enjoy boss pi umrah 2 minggu
balik dari bercuti kena take over tmpt kakak PA ni
dah namanye tanggungjawab kena laksanakan dengan hati terbuka

_______________________________________________

dari minggu lepas aku stop menulis/update
bakpe tah kemalasan melanda
hari ni lagi mls sebenarnye
membaca masih diteruskan, itu la pengubat kebosanan dan mood tak baik aku pg td

____________________________________________________________________

ok yg atas tu entry semalam yang tak taip abis 
entry hari ni 

tempek gambo aku ngan reptile




posted from Bloggeroid

9 comments:

Lady Ija said...

Gelinye

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel2..huhhu

Nad MamaZN said...

Eeee geli! :)

bunga_rose said...

tau takpe.. update la wehhh.. aku buka blog je takde entry baru dari ko, update update!!

paling aku suka ko update pasal anak2 ko yang comel lote tuh ihihihi

syawalsimpsons said...

adoi geli meh

~aSHa~ said...

gitu la jadi PA..ehehehee...nanti turn kamu pula bila anak2 dah bersekolah..bila time cuti sekolah mesti nak cuti lama2

Rasp said...

brani lah u....
oh tidak....ahkak geli ooo...
tengok pics je pun dah rasa geli...

azizah :) said...

ee geli i nokk!! mahu terlonjat gini..

Chekgu Azrine said...

Xberani akk

Gelis!