Friday, May 3, 2013

Lelaki & Ubat Kuat



2-3 hari lepas saje je pi jengah ape opismate laki tgh borak
aku kan penyebuk sikit 
nk jugak dgr ape gosip geng² laki ni 
rupe nye lagi hebat dari org pompuan

slalunye geng pompuan mesti dok cite bila berkumpul 
mesti pasal produk kecantikan, gosip retiss, gosip opis paling mesti  cite pasal anak masing²

bila geng laki plak.... depa tak de cite lain selain bab "TAHAN LAMA"
ngan gosip pasal opis cite skandel mendel ni la 

paling tak leh blah bila masuk bab UBAT KUAT
ade yg penah guna, ade yg ragu², ade yg ckp tak sempat nk telan bini dah ajak
 ade yang ckp aku dah kuat tak perlu guna 

korang nk tau ke ape ubat kuat yg tgh laris di pasaran gelap sekarang ???
pasaran gelap la sgt ... ubat ini byk di jual di TOKO² JAMU




















































CARI - CARI - obat kuat & tahan lama yg dahsyat



sape yg berminat boleh terjah toko jamu sekarang 
dikhabar sgt berkesan ...
kesan sampingan aku tatau 
tp aku takut wei ... lepas ni langsung tak hidup sendiri tanggung 

saje nk kongsi sembang² opis mate laki kat sini
tapi nasihat aku ubat² cam ni berisiko tinggi
cam boleh jd byk dah keluar kat paper metro terutamanye
pk sehabisnye sebelum guna




Note : mampuih org caci maki aku ni up cite lucah pepagi .... perkongsian je ni ... ini reality....



9 comments:

syawalsimpsons said...

x pe buat nasihat utk yg memerlukan

ch@ said...

aku baca tajuk ko pun aku dah kata "maai kawan aku ni-hot story" hahaa. org lelaki punya gosip mmg panas2.

nuyui a.k.a miss YUI said...

huhu =)

Nad MamaZN said...

Hahah! Sabo je la depa ni ;)

ieda immi said...

alamakkk x menahan
risau pun ada akak nie tgk macam2 nie .. huhuh

Nini D.. said...

errr....no komen!

maszmadi said...

setuju lah, kat opis aku ni pon kalu lelaki sembang mesti pasal mendeni, kami yang pompuan pon kekadang join sekali, tapi kalu dah melampau2 sembangnya, kami chau bukak topik lain..

Kesuma Angsana said...

mcm2 lah !

azizah :) said...

ekkk... bahaya ni...