Tuesday, June 11, 2013

Aku kena Conjuctivitis lagi

Aku sakit mata lagi
Pelik betui la
Rasa cam baru je kena








Ok la aku nk pi dptkan cuti free la...daaa

posted from Bloggeroid

21 comments:

Nad MamaZN said...

Takde skodeng org kan? Hahahah!
Apa2pun moga cepat sembuh my fren!

bunga_rose said...

best la dpt cuti free.. ihihih.. sila rehat kat rumah okeh

monamie said...

hei! sakit dak? kakmona kan haritu kena gak sakit mata.. last week jadi mcm gatai berair.. pakai eye glo, seb baik lpas 2 kali titik dh ok..

Chekgu Azrine said...

Get well soon sis..

~aSHa~ said...

sib baik jauh..ehehe

cepat2 baik

deelira@deeliraz said...

lagi? huhu

semoga cpt sembuh k manja ;)

Aty_Fared said...

Sakit mate ley cuti lama..yaaeeyy.... eeaah.llheheh

syawalsimpsons said...

kenalagi..untung la cuti free

Cik Anita said...

Hye..

lama dah tak singgah sini. Alamak, dapat cuti lama kalau sakit mata camtuu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

jg kshtn baik2 ya kak..

tenku butang said...

x pernah rasa sakit mata lagi..

he2.. singgahbalas dari KUCENKUCENBELOG.. sorry lmbt bw..

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

kalau rajin jom singgah blog official teman sekali yea..
http://tengkubutang.blogspot.com

Rasp said...

tunggu apa lagi sis...
cepat2 gi clinic amik mc hehehehehe...

Papa Mifz said...

biasanya kalau sakit mata confirm akan dapat MC...:)

Fida Ghazi said...

sakit mata gini lama tak? aku selalu kene tetiba macam kene toreh2 kat mata. lepas tu mata merah tak ingat!! tapi sekejap je..dalam satu malam gitu. sama kes ke eima??

wahida said...

cepat baik nok...

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

siannyer..jgn kene kat anak sudah..
semoge cepat baik yer..

mama lieyna said...

Loor siannye.. akak seumur hidup baru merasa skali, itu pun jgkt dr anak.. uiiish skitnye ya Allah... senak bijik mata rasa.. mintak simpang ..

Lynn Damya said...

bila tertengok je gambar akak sakit mata, spontan sy terpejam mata rapat2...sbbnya, org ckp jgn pandang mata org yg sakit mata,takut berjangkit..hahha dgn gambar pon layan, adoi la~~ :p

eima said...

@Fida Ghazi

aku tak de gatai2 pun mata....cuma merah pastu bertaik bila tido sampai tak leh buka mata je .... sakit pun tak

Kesuma Angsana said...

take care yer

ch@ said...

Lekas sembuh manja. Tapi nk mc lama, ok je. Hiks!