Thursday, June 27, 2013

Demi Teduhan Kasih

aku idak la minat sgt 
tp aku suka melayan ahli keluarga aku menonton
sejak balik kampung dan bercuti ni 
aku balik kg ..family aku bercuti

demi teduhan kasih drama hot masa kini 
Papa Adam yg tangkap leleh tuh 

Atok aka FIL aku 
rela tgk online
asal pukul 7 pm je die dah gelisah dah 
"ala cite atok dah start dah" 
sedangkan ahli rombongan yang lain masih lagi shopping sakan 
tinggal aku ngan Fahim dan atok  je dlm urvan tu 
yg lain tah mana² depa pi 



tp tak puas la nengok dlm tab ni 
tak feels la ....



Note : fahim ade ngan aku kat opis ... asek la bercakap je ...

14 comments:

Nad MamaZN said...

Wah!
Atok pun layan teduhan kasih ni..
Hebat :)

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

tak layan pun cite ni..tak sempat pun..

Chekgu Azrine said...

skg mcm dh boring..huhu

TeacherAzimah said...

Emmm bukan cerita pilihan hehehe...

syawalsimpsons said...

ok fahim sekarang....layan gal fil ko kan

monamie said...

Fahim ok dak lagi tu?

bunga_rose said...

aku layan gak weh.. dgr cite lg 4 episod ek nak tamat?

ch@ said...

wahwahwah, canggih. aku pun tak layan wei. dasat.

eima said...

Ok sikit..semput tu ade lg....

azizah :) said...

wahh3x.. atok pon layan citer ni.. dasyatt! hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

fuyooo..atok pun layan tu.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa atok pun layan citer ni ek...

MizzTina said...

sy langsung xpolo citer ni.. xsempat..

Sweetmama said...

aritu time oustation dapat jgk la layan teduhan kasih ni, mmg tangkap layan jgk citer ni, tp kalau hari kerja biasa mesti xdpt nak layan sbb berebut tv dgn anak..huhu