Monday, June 3, 2013

Pahang Kalah Bermaruah | Penyokong Tegar Tok Gajah

hari ahad lepas 
Pahang vs JDT semi Final 
lepas huru hara kat Stadium Darul Makmur 
perlawanan semula di Bukit Jalil

keadaan terkawal wlupun aku rasa ramai je penyokong JDT buat² poyo 
Pahang Kalah Bermaruah 2 -1
JDT Menang Peraturan Perlawanan Bola Sepak - Gol Tempat Lawan

performance Pahang sgt cemerlang
tak pe kita cuba utk Piala Malaysia pulak wlupun Piala FA sudah kalah

seawal 6.30pm Bukit Jalil dah sesak 
parking kami dekat 1 km ...takdak hal lah 
janji enjoy wlupun last² sakit jiwa


Penyokong Tegar Tok Gajah Walaupun sorg je org pahang yg lain tu org negeri lain ...muahahah
abaikan kepala alisha tu .... mama pasang terbalik .. nk tanggal pasang semula tak brani amik risiko takut die dah tak nak pakai ... hehehe

icha yg steady nk pi stadium ... good girl tau die ni .... sgt² bekerjasama

Penyokong Harimau Selatan

Penyokong Tok Gajah monopoli stadium

alisha tgh try nk wat peace ...mama br teringat nk ajar... 
almaklumla mama jenis tak suka amik gambo ber peace² ni

icha tak ngaruk pun 
hepi kemain die dok joget² mata tu pandang je padang 
cam la dia paham ... 

esok mlmnye 

budak icha ni ingat nk pi tgk bola lagi gamaknye 
siap paksa mama pakai kan ikat kepala, bawa bola pi kedai mamak 
siap bergaduh ngan abg sbb abg rampas.... menangis hentak kaki sambil ckp "nak..nak"
udah² la tu anak oi ... malu cek oi kita tak layak pi final
seb baik la mamak kat rumah je idak la ramai org ..klu tak jenuh tebal muka bapak hang...


wlu cam ne pun kami enjoy mlm tu 
dah lama dah tak rasa semangat cam tu 
klu tgk kat rumah ..abah je sakit jiwa sorg sbb kami bz ngan agenda masing²

Note : motif aku slalu sumbat puting klu alisha pi jalan²... budak ni suka sgt nk merasa semua mende kat alam ni .... 




12 comments:

syawalsimpsons said...

laki akau tak suke G stadium tgk bola ni...suke baca komik macam ko gak

Kesuma Angsana said...

kalah menang dah adat kan !

Nad MamaZN said...

Tahniah kat pahang sbb main best!

Rasp said...

wahhhhh semangat tu satu famili pergi...
bagus bagus...
akak tak terlayan aaaa....
tgk tv jer lah....

Lynn Damya said...

wahhh satu family g stadium nih.. :D comel je anak2 akak tu, hehe

::NureeN:: said...

semangat kesukanan tu icha, hehhee
nureen x pernah tau bwk anak2 msk stadium.. ntah ler nak bwk ke tidak, sbb stadium kedah @ penang slalu ja full

TeacherAzimah said...

Wahhhh korang bwk anak2 pi tgk bola live kat stadium best gila!! Mmg penyokong tegar ya bagus2!

mama lieyna said...

Amboi,kaki bola sungguh ni, semua terjah stadium.. ahkak yg duduk sekangkang kera dgn stdm pun tak pernah masuk stdm tgk bola..ngee... :-)

bunga_rose said...

tabik laaa manja... aku sokong kat rumah je.. walaupun kecewa gilaaa tapi takpe laa.. kalah bermaruah kan... JDT tu sokmo laa menang sbb luck cam tu.. menang last minute or menang agreget je

nuyui a.k.a miss YUI said...

smgt tu yg penting =)

LYAfrina said...

minit pertama pahang dah sumabt goal.. hebat la... melompat lya kat kedai... hbs org tgk time tu..

~aSHa~ said...

betul...kalah bermaruah...ehehehehee
di hati org pahang tak kalah pun