Tuesday, July 23, 2013

bakar je tgn org dok bakar ladang tu

Alisha demam...dah lama dah die tak demam dah hampir 2-3 kot dah...
dr tghari smlm sku amik die kat taska. .
mcm ade sesuatu kat tekak die bila asek buat gaya nk muntah...
aku dah syak alisha perit tekak...
sbb aku pun sama smlm...hanya tak sampai sejam ada di luar pejabat sbb nk pi amik anak2...
aku start selsema dan perit tekak...ni kan pula kanak2

smlm dh bw ke klinik..
pagi ni kena bw lg la...
simpton demam xde lagi smlm...
Dan mama die nk amik mc jugak...

fahim pun selsema teruk...
hanya kerana jerebu. ...mudahan Allah turunkan hujan utk redakan jerebu ni....

jerebu kali ni cam agak teruk sbb bau asapnye kuat....pastu cepat je aku x sihat...anak2  pun sama....berbanding hari tu....

isu jerebu ni tak penah selesai....sekejapan je langit cerah.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

syawalsimpsons said...

adoi baru nak bersenang ....pastu datang balik jerebu ni

deelira@deeliraz said...

jerebu kembali.. susah hati betol dgn kesihatan anak2

nuyui a.k.a miss YUI said...

dgr brita katanya 2-3hari je.

wahida said...

alahai, jerebu oh jerebu...

sabo je la...

Nini D.. said...

ntah bila isu ni nak selesai..rimass mata aku bila tengok pemandangan tak clear

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Diaorang ni memang tak serik...
Menyusahkan rakyat negara jerrr...
Semoga cepat sembuh...minum banyak air masak...

bunga_rose said...

bukan bakar tangan je, bakar kaki sekali weh.. tak faham-faham apa yg dia buat tu boleh susahkan orang lain

::NureeN:: said...

geram la depa nih...

mama lieyna said...

Tcare ye..

Anak 2 akak pun sama, 1 hari tu, minum makan taknak, tekak perit agaknya.. la ni si abg msh batuk n selesema..huu

Aty_Fared said...

Paling risau kalo jerebu adalah keadaan anak2 nnti...semoge derang sihat cepat key..