Wednesday, July 3, 2013

Farid Kamil & Diana Danielle dapat baby Boy

Tahniah!!






PETALING JAYA: Pelakon Farid Kamil mendapat anak lelaki selepas isterinya pelakon Diana Danielle Danny Beeson, 22, bersalin di Australia pada Selasa.
Berita itu turut disahkan oleh penerbit filem David Teo yang juga Pengarah Urusan syarikat produksi Metrowealth Interational Group (MIG) kepada mStar Online pada Selasa.
“Farid menghantar mesej dari Australia dengan memberitahu sayalah orang pertama yang mendapat berita isterinya iaitu Diana Danielle selamat bersalin anak lelaki,” katanya kepada mStar Online
David berkata, Farid telah memaklumkan Diana
sepatutnya bersalin pada 15 Julai ini tetapi proses kelahiran berlaku lebih awal.
Bayi berkenaan lahir kira-kira pukul 4.30 petang waktu Malaysia.
“Apa-apa pun proses kelahiran berjalan dengan baik. Bayi selamat, ibu pun selamat dan sihat,” katanya.

Note : aku jarang update pasal retis ... tp kali ni sbb baby tu comey sgt lah 

13 comments:

@e_da said...

comel sgt.. muka cam mak dia...

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Aty_Fared said...

Muker dd....bapaknyer pon hensem....

bunga_rose said...

comel kan.. cam si DD tu ha

Kesuma Angsana said...

tahniah lah buat mereka berdua,, mmg comey sungguh kan !

Rasp said...

memang comei...
ate mak paknya pun good looking kannnnnn...

Qhaifa Nur said...

tahniah...
comelnya anak mereka berdua...

hayati hashim said...

Akhirnya terjawab status dd. Dri htru dok dgr dh besalin blom dah besalin blom. Tapiiiii bb tu mmg la comei eh.

Papa Mifz said...

comel baby tuh...nih buat teringin nak baby lagi nih...hehe

ieda immi said...

comel ..

tapi ayat farid tuu akak x berapa suke lahh .. macam main2 ajeee .. ingat senang ke nak teran kuarkan manu bin sia ! ... erghhh

mama lieyna said...

Yelah comel sungguh :-)

ch@ said...

Tgk dia besar nnt. Mesti kacak jd rebutan.

Sweetmama said...

itulah comey tgk la ibu n ayahnye pun sama2 cantik..