Thursday, July 11, 2013

Gamer tegar | Smurfs' Village

Aku antara ibu2 yg suka berlawan ngan anak main games..
Fahim pun suka paksa aku main games...hepi ...hepi...


Ni antara game fav aku...
Actually dah lama dah aku main ni..since 2011 tp version yg lampau tu bila upgrade semua hilang...kena start semula balik

Level aku time tu dah 17 kot...
Kirenye rugi masa la...kena mula dari mula balik...

Tp minat punya pasal relakan je paksa diri main balik..

Nk lepas satu2 level ni kemain ssh ngan lama. mkn minggu jugak kadang tu...

Level latest 23 ni pun setahun lebih kot aku dok main








Dulu aku rajin sgt susun2 atur dlm ni tp Fahim suka sgt ubah2...bosan katenye...lama aku biarkan die bermain ngan kreativiti mendeco game aku ni...

games ni korg leh download dr play store sape yg pakai andriod..

Note : mood tatau nk tulis ape....

posted from Bloggeroid

18 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

gigih tu walau makan masa main..

Nad MamaZN said...

Zakwan xminat main game
Tp asek tgk video kt youtube
pandai plak tu dia p cari sendrik
Tu yg bleh kenal mcm2 superheroes tu

MRS. K said...

hadif dah kureng main games nih. tgk karton manjang.

Rasp said...

oooo u minat gak ek main games...
i kureng skit sis...
sebenarnya kalo dibiarkan i main...
mau ralit...
tu yg tak mau start main...
kang addicted....
keje lak tak settle hehehehehehehe...
kalah budak2 kang kannnnnn :D

syawalsimpsons said...

aku penah tgk kawan aku main ni

::NureeN:: said...

hehe.. layannnn...
best main ngan anak2.. nureen pon main gak game tp game bdk pompuan ni alin ckit dr bdk laki2 kan hehhee
dia suka jenis makeup, jenis masak2.. yg lain tu kurang ckit

bunga_rose said...

aku tak boleh start main game, susah nak tinggal, hadap menda tu je kang hari2 ahahah

MizzTina said...

sy dh delete game tu sbb ganggu wktu keje sy.. hahaha.. pdhal sy xleh fokus buat keje bila tanaman dh masak, mula nk menuai, mendeko, menanam...arghhh

TeacherAzimah said...

kita tak reti arr nak main game strategy ni huhu..

azizah :) said...

pandai jugak fahim ni main game ni yer..hee

Cik Puan Rara said...

hahahaha xtau nk tulis apa.tulis cite smurf pon jadilah eh.hehehe. eh rara ada jugak tgk game ni.tp xmain pon.sbb mls nk pk mcm candy crush tu.

Kesuma Angsana said...

hehehe layan juga

maszmadi said...

wah rajinnyer main gem layan anak ekk.....

mama lieyna said...

Oooo ada eh...
Download utk anak jelah, mak tk reti + tak sempat main..huu

ch@ said...

Aku tak reti main game canni. Suami aku sampai tkr hp besar sket demi nk main game canni.
Manje, nnt email address kat aku. Mana tah address kau dlm inbox aku tu...mungkin terdelete aku x perasan. nsahida@gmail.com

wahida said...

aku main candy crush je nok ngan pou je nok...

Papa Mifz said...

den dah lamo tak main game kat handphone...

~aSHa~ said...

akk tak leh termula game ni...
tapi anak2 suka main zombie