Monday, July 29, 2013

Gelagat Shopping Raya

Musim2 raya ni
Semua org keluar shopping nk tambah2 ape2 yg kurang
Sbb persiapan taya aku dh bermula sebelum puasa lg
Skrg ni keluar cuma nk cari bj jln sedondon je

hari jumaat mlm lepas
Bw budak2 nk pi shopping
Tp masyaAllah ramainya org
Tp nasib baik 2 budak kenit ai tu behave jugak
Klu tak jenuh jugak la cuma kena perhati lebih je la

Tgk la depa berdua tu ...







Dok celah baju...abg main games adek teman abg ..cuma kejap2 adek main cak2 ngan abah ngan mama hilang bosan teman abg...

Mata mama mmg tak lepas pandang dedua ni risau keselamatan anak2 dan brg2 ...

Tahun rasa kemeriahan raya kurang bagi aku.....
posted from Bloggeroid

16 comments:

Qhaifa Nur said...

mata kena cekap...maklumlah orang ramai..
macam2 gelagat ada bila anak2 kuar shopping..

Nad MamaZN said...

Mmg kene jaga anak2
Klu cam kite
Anak2 masuk troli, apak jaga
Mak p cari barang

syawalsimpsons said...

kalo aku sorang satu jaga..kakakkak

Ibu Lala said...

kalau bw anak2 pg shopping mmg kena tgk selalu. terleka sikit bahaya.

salam isnin dan salam ziarah.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

mmg kena jaga2 Damia sok dalam stroller je lg selamat, tapi kalo tmpt sesak susah plak, damia mmg jenis tak mau diam gak, kalo tak duduk stroller habis sana sini dia menilau....smlm mi Setia City mall ada budak hialng mak pak, sian dia meraung2 nangis...bahaya tol la shopping tak igt anak ni...

wahida said...

mood shopping aku tak sampai lagi nok...huhu...tunggu hujung minggu ni lah baru nak shopping...

MulutPayau said...

Risaukan kalau bawak anak2 soping.
Tambah pulak musim perayaan ni..mmng kena selalu perhati...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sronok main game tu...

pasal pama la perut yui memulas pg ni..huhuuh

eima said...

@nuyui a.k.a miss YUI

huhu kesian ko dik ... mungkin terbalih MSG kot ... tak seswai mkn pepagi kot ... tp ai suka tu ...

bunga_rose said...

olooo pc aku tak leh tgk sesetgh gambar dlm blog.. gambo ko post pun aku tak nampak.. so tak tau nk komen ape huhuhuh

Rasp said...

bila shopping ramai org...
memang kena extra eyes on kids kan....

mood shopping i pun lum mariii lagi...
ntah akan mariiii ke tak hurmmm...

::NureeN:: said...

letih la tue...
berehat sebentar...
kami pon shopping kejap2 jer.. mls nk jln byk2 haha

Kesuma Angsana said...

hehehe mesti meriahlah raya tahun ni yer

Lynn Damya said...

wah shopping ! shopping !
haha mmg klw dak kecik suka betul main celah2 kain cmtu, smelah sy ms kecik2 dulu, sbb kain2 kat mall semua sejuk2, haha nyaman je rasa :p

deelira@deeliraz said...

x menang tangan wei kl bawak anak p mall.. mata kita ni nak tgk baju pon payah.. asik kena tgk dia hehe

JunAina said...

Akak shopping sebelum puasa kalau bulan puasa anak2 lapar asyik2 nak buat perangai ja.