Tuesday, July 2, 2013

Hasil Kiriman Dari Melancong Orang

nk pergi sendri belum mampu 
so diam kan diri layan borak dan tgu diorg offer diri nk tolong beli kain 
dari tempat diorg melancong ....seb baik BF kan 
klu org lain malu lah ... 

hasil kiriman kpd BF

Vietnam

RM 50

Kiriman kpd BFF(zihan)

Bandung

RM 100

zhan ni mmg BFF aku paling aku respek  & syg kot 
tah la... wlupun aku jarang sgt jumpa die 
tp kitorg still keep in touch 
wlupun die opis seberang opis aku 
rumah die selang 5 buah dr rumah aku 
dan die sekelas ngan aku waktu poli
kami dulu teman serumah 
aku budak nakal tp die ala² ustazah kecik 
tp kami serasi 

aku tau die pi bandung pun thru FB ... sesaje PM 
terus suruh beli kain bila die tanya ape aku nk ... hihih 
die dah pi pasar baru tp sanggup pi semula semata2 nk beli kan aku kain(??) yeke kedai tu Mrs.K ngan Yui boleh jawab 
aku terharu ok ....


mula tu tak mo la kirim² ni kesian depa terpaksa cut brg depa nk shopping sbb nk sumbat kita dlm luggage diorg 
tp hati kadang tu tak leh tahan wei ...



Note : aku slalu kate aku tak BFF bila aku komen kat memana blog  ...rupenya aku ade ..aku baru  tersedar Zhan tu mmg kawan ssh senang aku ...nape aku tak sedar selama ni kan ....

16 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ha btoila tu nama pasar bru..

siyes cntik kain warna hijau tuu..naik warnanya!

syawalsimpsons said...

CANTIK TU KAIN2 YG KO DAPAT

TeacherAzimah said...

ok lar tu dpt jugak kirim, dpt merasa hasil dr negara lai :-)

Rasp said...

semua kiriman tu cantik2 belaka...
dorang offer nak belikan takpe sis...
maksudnya dorang rasa kita tak lah susahkan dorang....
sbb i pun akan kirim bila orang yg offer...
kalo tak offer, i pun diamkan ajer lah...

bunga_rose said...

zhan? sekelas masa poli? sape weh?

Nad MamaZN said...

Cantek2 kain kirimannya tu...
Moga persahabatan kekal sampai bila2

eima said...

@bunga_rose

ala yg comey pakai tudung labuh tu .... kelas 2A ..kan aku 2² kelas aku masuk ...A ngan B ....

Sweetmama said...

selalunya kalau kawan² nak kirim 2-3 helai kain, k.eija pun x kisah sgt, pastu nanti mane tau kita plk nak kirim dgn diorng kalau diorg g kan..
k.eija plk kalau ada kawan yg g vietnam k.eija mesti kirim tudung ala2 fareeda tu sehelai pun jd la..hehe

cantik kain pasang yg BFF tu tolong belikan..


MRS. K said...

aiyoh.. pegi sendiri la wei.. kalau kain bandung tu aku tak beli kat pasar baru. aku gi kilang die terus kat kopo. rm32 sajok

Papa Mifz said...

takpe nanti pergi melancong sendiri then borong banyak-banyak yer...:)

eima said...

@MRS. K

belum mampu la wei ..hikhik
tgu tahun2 depan la ...

Kesuma Angsana said...

cantik2 tu !

Chekgu Azrine said...

Wahhhh...kain bandung...kemain!!

maszmadi said...

cantiknye baju gaun tu.....
erm, best jugak ada BFF kan...

mama lieyna said...

Untung ada BFF, mereka sanggup demi kita :-)

Lawa kiriman tu...

::NureeN:: said...

bestnyerr ada bff dkt umah :)