Monday, July 1, 2013

Misi Makan : Tempat Makan Best di Langkawi | Char Kueh Teow Sedap

sememangnye niat sampingan balik kg ni nk memenuhi tuntutan tekak

sememangnye tiap kali blk sana
mesti terjah kedai ni 
mmg double thumb la 


Lokasi Betui² Sebelah Shell Kelibang, Kuah 

CKT marbeles 

CKT xpedas tp sedap cukup rasa 
fahim punya

Chicken Chop 
gambo ade tgn SIL plak 

order utk aku burger tp gambo xde rasa nye lupa nk transfer dari HP lg satu kot


kat kedai ni ade CKT, Western & Masakan Panas 

rate utk kedai ni aku 4 setengah bintang la 
sbb CKT die mmg sedap 

klu dtg ke Langkawi jgn lupa try kedai ni 
aku tak de komisen pepe pun ... cuma nk kongsi ngan kawan² je 
kedai yg sedap di tekak aku 



10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mgancam tgk ckt dia..

syawalsimpsons said...

nnt aku balik langkawi au nak try la..

MRS. K said...

haitu tak silap aku makan ckt kat baron bay bistro. sedap jugak

::NureeN:: said...

perghhh mmg terbaekkk lah

mama lieyna said...

Memang mngncam itu CKT :-)

Sweetmama said...

sedapnye,
masa g langkawi ari tu x berkesempatan lgsung nak JJCM..
paling terkilan x sempat pun nak makan laksa power..

Kesuma Angsana said...

perghhh tgk pun dah terliur ni !

CaDLyNN said...

nnti nak try la...tq for sharing

Zuria Zue said...

Terbaik

Zuria Zue said...

Terbaik