Wednesday, July 31, 2013

Oh! Mood ke Mana kau

Start dari minggu lepas lagi aku dah byk berbuka kat luar

Sbb mood memasak aku dah ke laut
Dah tatau nk msk ape
So mkn kat luar plak wlupun lepas tu rasa menyesal sbb aku msk lg sedap

Skrg ni mmg tak de mood nk msk mungkin aku jemu kot
Pastu mood mkn pun ke laut jg
MAkin kurus la aku....
Mood raya pun tak mari jugak...

Ni la gelagat 2 beradek pd ketika mama ngan abah die tgh tgu azan berkumandang...






Smlm berbuka kat Ramal Junction Kajang....
Gerai burger Abg Burn sgt menggamit aku tp ramai la..tringin nk cuba meat ball ngan al lazat burger..pas raya la kot

Aku & enPanjang mkn nasi lemak ayam
Alisha sate Willy
Fahim roti kosong cicah susu
Abis fahim mkn sekeping sbb die dah lama xpi mamak...rindu roti kekdahnye...

Order yg senang ngan cepat gini tak de la jd cam kes lepas...berbuka minum air je pastu panas hati order tak sampai2 last2 pi byr dan cancel order ...time dah lepas byr nk blah mknan siap...lantak ...
Sape suruh abaikan order aku... Org lain dtg dulu org lain dpt dulu...


Note: xde modal tp xde cite tp nk up jugak ni la hasil...cite tah pepe
posted from Bloggeroid

19 comments:

Rasp said...

tu yang kkdg malas berbuka kat luar...
dah ler food agak kurenggg dgn tekak kita...
then sampai lambat lak kannn....

amboiiii alishaaa.....
sedapnya makan sateeeee....

Nad MamaZN said...

Nasi lemak sblh abang burn tu kan?
Sedap tu nasi lemak dia
Aih tetibe lapo plak

@e_da said...

betulla eima.. bukan kata tak tau dah nak menu apa.. nak masak pun dah tak lalu.. kalau boleh buka nak minum air je...

syawalsimpsons said...

aku tak sampai lagi nak makan sana..nak gak try....tp belom try lagi

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap je tgk makan sate tu..kih2..

JunAina said...

Kalau gi Ramal Junction tujuan utamanya adalah makan sate.

azizah :) said...

terliur pulak tengok alisha makan sate..hee

Wak Gelas™ said...

sedap satu tuu.,ehHHee

pena rozie said...

Sate... Sedapnyer....

Qhaifa Nur said...

buntu juga nak masak apa...

Chekgu Azrine said...

akk kalau penat sangat tu yg blurr nak masak apa ek..hehhee

bunga_rose said...

aku mgu depan nak gantung kuali, minggu ni masak dulu, abiskan stok dalam peti ais tu

.::Lynn::. said...

tak ramai orang ke sate willy tu?

wahida said...

tu lah nok...dah hujung2 ni mmg malas betul nak masak...semakin buntu nak masak apa...huhu..

aku pun sama, lepas mkn kat luar, rasa nyesal sbb aku rasa aku masak lagi sedap...ekekek...

eima said...

@.::Lynn::.

tak ramai sgt la ... lg pun willy tak sebest dulu kot ... aku ade kedai lagi best tang sate ni ..nanti aku review bebila

ieda immi said...

aduhh kalau ikut mood .. akak nie pun dah ke laut dah dikk ...

entahlah dah dekat2 nak raya nie macam x puas jee puasa huhuhu

mama lieyna said...

Tula mls berbuka kt luar, mls nak ambk risiko order smpai lambat..huu..

Rasanya akak baru sekalk berbuka luar, itu pun kt kfc..ok gak la..

ch@ said...

Aku mmg berbuka di rumah je la wei...
Baru skali mkn di luar...dua kali buka di rmh parent aku...rasanya sejak aku anak 3 baru dua kali kot mkn di luar. Pergh! Rajin rupanya aku ni masak. Kahkahkah...

Sweetmama said...

lama dh x g makan di rmaal junction ni, sejak nasi lemak bobo dh xde, asben malas nak pergi dh, dulu rajin gak terjah ramal junction ni..

kami ni untung berbuka di rumah MIL, hujung minggu pulak rumah family k.eija.., mmg x penat nak pk nak masak menu apa utk berbuka..