Friday, August 2, 2013

Berbuka Puasa di Restoren Mohd Chan Abdullah

hari sabtu lepas minggu ke tiga puasa
Family belah enPanjang ajak Berbuka Puasa di luar
and the bill on adek bongsu 

Adek Bongsu enPanjang pilih mkan di 
Mohd Chan Abdullah  Restoran Taman Melawati



tukang belanja yang tgh ceduk tomyam tu

menu yg diorder 
total : RM380

sebahagian juadah berbuka over ko ...last² x abis 


 pau yg sedap la utk keluarga kecil aku 
sbb kami jenis berbuka kena mkn ringan² dulu ...
tak biasa terus mkn nasi 

servis restoren ini pada hari tersebut aku bg 4 stars la
layanan pun mesra mknan pun sedang elok sampai 
mkanan pun sedap 
klu yg nk order untuk berbuka puasa ni 
bolehlah buat tempahan dulu 

ada 9 cawangan pilih mana yg dekat ngan korg


tp sayangnya byk lauk yg tak abis sbb order belebihan dan ade yg tak dpt hadir 
3 org tak dpt hadir nasi pun aku balun 2 pinggan sbb syg kan 
sayur mayur aku yg habiskan 
butter prawn pun aku yg balun jugak even aku tak mkn udang 
sbb syg byk tak abis 
ikan siakap nyonya style ngan 2-3 jenis yg tak abis tu bungkus bw balik 

TQ la pd tukang belanja 


Note : hari ni dah last day kerja byk berborak dr buat kerja sampai nk up entry amik masa 4 jam ...








9 comments:

Qhaifa Nur said...

samalah kita dari buang..habiskan makanan itu...

syawalsimpsons said...

sakan no makan

hazlina said...

Hai,
Bestlah blog awk…penuh dengan warna warni kehidupan…ceria jer
Jemputlah ke blog saya jugak ye..jom exchange link sama-sama..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Sweetmama said...

sedapnye meriah dgn menu..
selalu gak baca review ttg restoran chan abdullah ni kata makanannya sedap, pernah sekali try makan di cawangan bdr bangi tp kami order yg goreng2 je so rasa dia mcm biasa je pd kami, agaknya kalau order lauk2 camni kot yg sedap..

awalnye cuti, taska pun next week dh tutupkan, k.eija bawa zaquan n ziqry g opis sbb 7hb baru mula cuti almaklumlah kg sejengkal je..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm pnh dgr nama rstoran ni..

slmt hari raya kak..

deelira@deeliraz said...

sedapnye :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

pergh sedapnya.

wahida said...

aku teringin nak mkn kat sini nok...ramai kata sedap...

mmg sayang kalau tak habis mkn tu, membazir...total bil sampai rm380 walaupun org belanja...

::NureeN:: said...

ada 1 restoran cina muslim tp x ingat nama dia, dok plan lama dh nk p mkn tp x smpi2 lagi hehe...

menu meriah, yg penting sedap kan :)

selamat hari raya, maaf zahir n batin