Wednesday, August 14, 2013

JJCM | Saba Restaurant, Cyberjaya

Hari ni semua cafe kat area pejabat aku ttp...
Semua pakat beraya lg kot...

Opis pun sunyi je ...

Pg2 td bfast pun kat luar...
Tghari langkah panjang ckit...lg pun besday girl nk belanja mkn...

Kita ke Saba Restaurant

Pilihan menu aku ikut je....org nk belanja kan...ai bedal je









Aku pilih no. 6 
Grilled Chicken RM 12.00

 dan air no.10
Mango Juice RM 8


Perut mmg full dan habis aku mkn...
Ok la sedap jugak sini..ni kali ke2 aku dtg
3-4 tahun penah sekali mkn kat sini tp pinggan die lain sikit mkn dlm dulang besi...

TQ besday Girl banjer ai mkn besar ari ni 

posted from Bloggeroid

11 comments:

Sweetmama said...

sedapnye nasi arab saba
lama dh x g makan kat saba

itulah cafe tutup, k.eija semalam n hari ni pagi breakfast ngan asben kat kedai mamak P18, itupun sikitnye ramai org, tengahari semalam thn lapar je, hari ni ada geng dh tengahari g mkn kat alamanda..hehe..

Cho Zila said...

kalau dah orang belanja haruslah sedapkan... semoga diberikan rezeki melimpah ruah untuk besday girl yang baik hatikan...
Akak tak nahler makan kat Saba tu.. padahal orang selalujer sebut...

Chekgu Azrine said...

Wahhh...beruntungnya..selalumya org banje birthday girlkan??terbalik ek

YanaUjang said...

biasa sepinggan nasi tu kita share 2-3 org..xlalu nk mkn sorg..haha tp biasa order sampingan gak cam kebab ke...sedap! :)

Qhaifa Nur said...

salam aidilfitri...

hr ini kerja nasib baik kedai kat opis ni nak buka...kalau tidak makan roti nampaknya...

sedapnya nasi arab tuh...

azizah :) said...

untunglah kak.. makanan pon menyelerakan!

TeacherAzimah said...

Baru start keje dah org belanja makan ya. Murah rezeki gitu.. slmt hr raya iema..:-)

mama lieyna said...

Besday girl yg blanjer..untung la badan...:-)

Akak kerja dr isnin, mmg susah nak cari kedai mkn..start selasa bwk bekal..huu..

ieda immi said...

aah masih mood raya ..
kita masih dlm minggu kedua syawal .. masih ada 20 hari berbaki ..
OH merata2 nie .. sabtu ahad penuh ..

wahh seronok org belanja .. makan apa pun jadi kan dik ;)

Rasp said...

org belanja makan ni...
food mesti rasa extra sedap kan hehehehehehhe....

restoran paberet somiku ni...
kalo ajak makan sini, anytime, anyday dia sanggup :D

Lynn Damya said...

aduh, kenapalah aku terbaca entry ni di kalau perut aku tgh menyanyi lagu metalica skang ni T_T, erkk mahalnya jus tu ...