Thursday, August 15, 2013

Mood Hide & Run

aku sekarang ni dlm mood menyorok hahahha 
cite raya nenanti la aku cite sbb gambo dr enpon lagi satu tak leh nk bluetooth ke enpon aku ni haaa

aku skrg ni tgh menyorok dr kena jg boss lagi satu tu 
lalalalalala
PA die cuti plak 
time aku cuti boss aku tu PT²(clerk) je cover
tak dak hal pun 
pesal time PA die cuti aku plak kena ganti 
dulu aku rela hati je pi cover tp bila die 
ngadu ngan PA die 
" A ssh la awak xde, ima tak dok kat cni die dok bwh(bilik aku)"

byk la tak dok ctu sepanjang hari aku tercongok ...ckp aku gitu ... so sorry la aku nk cover
tmpt die klu boss yg jenis tak de sense of respect... boleh blah 

wlupun dlm hati aku terasa nk cover jugak sbb terpikirkan tanggungjawab aku 
aku hanya timun die durian 
tp biar lah kadang tu aku ni suka buat menda ikut minda separuh sedar aku jugak 

boss kecik dok sebuk mencari merata²
tp aku lagi cerdik, cekap dan cergas 
melarik kan dirik ... hahaha
tak perlu² pun berlari cuma perlu mengelak² je 
pandai² la nk hidup



8 comments:

Chekgu Azrine said...

Ahaha..panjang akai sis..hehe

Qhaifa Nur said...

masih mood raya lagi tuh...

azizah :) said...

amboi kak.. berani yer melarikkan diri..hee

maszmadi said...

comel la ko mnyorok kalu gaya kucing tu eima... hihi

Cho Zila said...

oklertu dapat melarikan diri.. tak suka buat keje tapi tak dihargai..

mama lieyna said...

Mana la nyorok tu...heeee... :-)

Sweetmama said...

owhh igt lari kemana td..
nak lari drpd bos rupanye..
ye lah x srnok kerje kalau bos x hargai kita..

Lynn Damya said...

hahaha, pandai kau mengelakkan diri, ajar aku sikit~haha