Tuesday, August 27, 2013

Rumah Terbuka Kecil²an | TQ pada yg Hadir

Jumaat Malam pada 23 Ogos 2013 yg lepas
aku ade buat makan² secara kecil²an
niat asal nk penuhi permintaan kawan² enPanjang je 
so ajak aku ajak la 2-3 org kawan² aku setaman ni 
pastu budak opis aku pun tak ajak 
kate kecil²an kang mknan tak cukup, jenuh kang 
sbb aku masak sendiri je semua nye 
dan MIL serta sepupu MIL kebetulan dtg diorg tolong masak rendang dan bantu sikit²
inshaa Allah ade rezeki umur panjang tahun depan aku buat secara sederhana 
dan aku akan jemput semua blogger², opismate dan semua kenalan lah 
sorry mlm tu tak dpt jemput semua org ......

TQ pd yg sudi hadir pd mlm tu 
dan minta maaf byk² jika layanan dan mkanan tidak memuaskan
almaklumlah  org kali pertama buat majlis
dari kanan nad & anak², Eza & anak², Roxy & anak² 

TQ nad MamaZN sekeluarga sebb sudi dtg dr jauh 
sgt terharu ok 
TQ geng blogger setaman sbb sudi penuhi undangan aku 

ni antara gambar yg sempat aku amik pd mlm tu





peel icha yg tak leh blah ...suka sgt amik isi dlm sampul die buang ....


sepanjang majlis Fahim tido ngan lena nye ... dan terjaga lepas tetamu terakhir pulang ...
sabo je ... lepas tetamu terakhir balik 
kami terus ttp pintu bergegas ke Sepang ... enPanjang kena pi opis plak 



Note : sabo je la... sbb kelamkabut nk pi amik sate ...aku lupa nk touch up muka aku mlm tu ... ape pun tak pakai ... tu la natural beauty aku yg mcm mak lampir nye kulit tu ...





15 comments:

Nad MamaZN said...

Haha! Mak lampir pun cantek aje :)
Tq sbb sudi jemput :)))

ruziyatul mona Adzibi said...

haha .. kalau mak lampir muka macam hang.. aku tak takut weihhh haha..
sebab, comel ja! huhu

MRS. K said...

sorry sgt tak dapat pegi. last minit ada hal.

Qhaifa Nur said...

ramai juga yang datang...

Cik Puan Rara said...

bestnya jumpa kawan kawan~

♥cikmOt♥ said...

untunglah rumah dia besar...

eh nampak cekgu taska la...

Chekgu Azrine said...

tula tingin nk dok umah sndiri..sebab tak saba nk ajak makan2 kita masak sndiri..huhu

Rasp said...

semoga murah rezki u sis...
jamu org datang....
kecil2an tak pe...
asalkan ikhlas kannnn :)
homemade cook lak tu...
memang mantopsss aaaa....

azizah :) said...

meriahnya kak... seronok tgk kawan2 datang kan..

*kak eima 7bulan pon dah leh minum ke air tu?? patut tak jijah minum skrg?? tapi xde bukaan pon.. huu*

~aSHa~ said...

wah seronoknye

taun ni asha tak buat kot...sbb letih dgn anak2..ehehehee

best kan buat makan2 ni

ch@ said...

Terbaikla ko mek. Aku masih x terbuat buat lg. Sobs. Besar rmh ko. Cantik.

eima said...

@ch@

besar pun rumah org ai tumpang je .... hehe

mama lieyna said...

Waah syoknye.. :-)
Akak pun berangan nak buat majlis ajk geng blogger, termasuk la eima..tp tahun ni takde rezki n kelapngan tuk buat mjlis raya..herm..mgkn majlis lain la nnti, bleh ajk eima dtg :-)

Sweetmama said...

wah beshnye,
kalau x g bercuti ke indonesia time ni, mmg confirm k.eija terjah rumah eima..hehe

♥mama eza♥ said...

tengkiu jemput yek..amboi menonggeng anak dara ai..huhu