Thursday, September 5, 2013

Backyard Monster & Dinosaurs are back at Putrajaya

pameran Backyard Monster & Dinosaurs
telah pun diadakan di Marina Putrajaya 
bermula 31 Ogos 2013 hingga 28 Februari 2014

Harga Tiket 
Dewasa RM 10
Kanak² RM 5 kot


jom la terjah 
kami dah pun terjah 
menarik jugak 

ni kali ke 3 bawa Fahim yg suka Dinosaurs tu ke pameran 







memula masuk je pameran mmg terus nampak Tarantula ni 
tp syg time kami pi ni tgh  repair 

Triceptor

Stegosaurous


T-Rex


Semut



Kumbang Taik 

byk jugak aktiviti yg budak² boleh pelajari kat sini 
cara pergerakkan haiwan


pelbagai spesis Rama² yang diawet 
byk lagi spesis serangga 

paling besh syk jugak kerusi utk kita rehat² pas pusing² dlm ni 

alisha terpaksa berputing sepanjang masa mengelakkan die menjerit tak tentu hala sbb ketakutan ... haha
memula Fahim pun  takut jugak wlupun xcited 
lelama die cool ...

pendapat aku :
menarik, sempoi, berilmu ...harga pun murah saje 
tp tak leh challange kat i-City la...tp kat i-City dah tutup yg pun kira terbaik dr Melaka Wonderland 
sila la terjah 

Note : ok la nk pi mkn dah ni, dah lewat 1 jam ....huhu




posted from Bloggeroid

17 comments:

Sweetmama said...

bagusla eima betul2 memahami n support minat fahim,

Zaquan n Ziqry jenis penakut sikit, masa bawa dkt genting pun muka dh cuak..huhu

Nad MamaZN said...

Ooo bleh p ni nnt

syawalsimpsons said...

NI KALO bawak syawal datang mau melalak ni..dier bukan suke benda ni..adoi..tp ak suke..kakakka...

Qhaifa Nur said...

harga memang bole pergi...
kat pusat sains dah tengok dinosaur..bole datang sini pulak..

Chekgu Azrine said...

inshaAllah..tq for sharing sis

mama lieyna said...

Oooh ada eh...syoknye... boeh bawa anak2 ke sana nnti :-)

Kesuma Angsana said...

menarik juga ni !

azizah :) said...

fahim betul2 minat dinasour kan..hee

maszmadi said...

kalu anak minat dinasor boleh lah pi kan, ni kalu bawak anak dara, kompem menjerit n melekat sepanjang masa.. huhu

MRS. K said...

wokey. nanti boleh pi tgk. dekat ngan umah huhuh

ieda immi said...

tu diaaa
sib baik anak2 akk dah pernah tgk ekke;)

ch@ said...

Cepatla arrizqi besar sikit, tak sabar aku nak ajak suami g jln2 bercuti. Best kalau bw anak2 ni kan?

MizzTina said...

dh g ahad lepas.. not bad.. tp yg badnye, ada kapel merendek kt situ.. malu la kt budak² yg tgk.. tah pape je..

DzuHata said...

thanks for post... boleh bawa anak jalan² sini..

uncle gedek said...

Ehem ehem, tengok ni uncle kat mana...! Tak nak kalah! Baahaha!!!!

http://www.blogbeginsatforty.com/2013/09/september-10-2013.html

Love Razila said...

menarik ni...thanks for sharing :-)

Caramello said...

Hi... kat pameran tu ada ular tak?
kalau ada, tak pasal2 pengsan nanti...