Thursday, September 12, 2013

Berkongsi Minat Yang Sama

2 bradek kenit aku tu 
mmg ni la kerjaan diorg 
sorg sebuk ngan games
sorg lagi sebuk ngan gambar/video baby
sedang kan yg die tgk tu gambo diri sendri 

yang ni bila bosan main games die paksa mama main utk die 
melampau !!

yang ni plak budak perasan kakak 
awak tu adek tahu tak diulangi ADEK !!

skrg ni alisha dah pandai demand die tak nak dah tab purple tu 
die dok berebut yg abg die punya ...sbb lagi laju dan smooth 
budak besar die tu bknnye bersungguh pun dengki je lebih ...
last² abg dpt balik ...


mlm semalam dlm pukul 1.44am aku tersedar tgk jam kat decoder astro kantoi tido depan tv 
alisha elok je dok main ipad abg die ....
terkejut aku ...tah bila die bgn tatau la ...
dlm pukul 2 am die kejut aku tarik selimut bagai 
nk susu ... lawak betui ....bercakap tak reti lagi pelat mama plak mamai 
hanya bahasa isyarat je mampu die sampaikan pesanan die ... 
die bgn pi dapur amik botoi susu bg kat aku ... hahaha kesian betui la 



Note : hari ni bz ngan bisnes sikit...



10 comments:

::NureeN:: said...

aku pon plan nk beli lg 1 tabs utk si adik.. skrg dok berebut ngan kakak dia huhuuu

bdk skrg lain.. x mcm kita dlu
skrg si adik bru 1thn4bln, klau bab bergambo no1 haha

syawalsimpsons said...

fahim geng la syawal...dah bosan main di suruhnya mak nya pulok..adoi....mmg gitoo kot

Qhaifa Nur said...

ipad x de..henpon mama jadi sasaran he..he..

Nad MamaZN said...

Wow! Bisnes apa tu?
Alisha dh nak adekkk? Bagus la alisha ni hehe

MizzTina said...

mmg geng btl la..

ch@ said...

Amboi sorg satu. Seronok rasa bila buat hal memasing. Auni dikira nasib baik lg, Adli dgn Arrizqi tak kesah pun dgn tab ke hp ke or brg2 Auni. Tapiiii Auni ye, dia menyibuk dgn sgl mainan adik2...grrr...grrr...grrr

Kesuma Angsana said...

budak2 zaman skang ni.. semuanyer tertelebih advance !

TeacherAzimah said...

Haaaaa kan? Ipad lg smooth dr tab hehehe

mama lieyna said...

Hobi budak zaman skrg :-)
Amboi alisha berangan nak jd kakak dh ke..hehe..

ieda immi said...

bdk2 skrg haaa .. kemain layie .. dah bg ipad .. pandai lak demand ekekek .. adehh sok2 kita x pandai nak xplore tapi dia yg tunjukkan ! ;)