Monday, September 2, 2013

Cubaan Test Drive Suprima S

sehari lepas pelancaran SUPRIMA S 
kami pi tgk produk terbaru PROTON tu 
ingat nk test drive tp tak de plak nampak org mengetest drive 
so pi jalan² tgk sajo

pendapat aku :

agak menarik 
sbb teknologi yg digunakan tu hampir menyerupai teknologi kereta mahai dan negara barat pengeluar kereta pertama 

yg menarik tu enjin die TURBO 
sistem kereta ni pun lebih canggih 
dari segi break, pergerakkan tayar dan byk lagi 
Air Bag ade 6
nk xplain sgt pun tak tau sbb aku tak baca sgt spec keta ni 
harga bermula dari RM 72k - RM 79k 

sebagai Rakyat Malaysia aku bangga ngan keluaran PROTON terbaru ni 
walupun body masih menggunakan Mitsubishi 

model Suprima S ni aku nampak menyerupai Mitsubishi ASX






Note : hari pertama bekerja boss ada di pejabat sejak cuti raya ...so kena dok diam²

8 comments:

syawalsimpsons said...

mmm mmg selama ni ko mmg duduk diam2 pe..kikkikikik.....dah boleh jadi sales gurl ko ni

TeacherAzimah said...

so bila lagi nak sambar 1 suprima s ni? hehehe...tergeliat lidah blh jd super supreme pizza hut huhu

Qhaifa Nur said...

semalam pergi giat singgah kedai proton...test duduk dalam suprima...selesa juga..

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik lg 2 model tu..hihih..

cun gak keta ni.

Sweetmama said...

x berkesempatan lg nak tgk depan mata SUPRIMA S ni..huhu

ieda immi said...

best dok dik !

wahida said...

aku pulak tak bape minat...huhu...

MizzTina said...

kak, apa lagi.. belila..