Wednesday, September 25, 2013

JJCM | Johnny's Alamanda Putrajaya

Smlm Allah murahkan rezeki aku...
Kawan baik hati nk belanja makan...Alhamdulillah...
klu tak jgn harap aku nk masuk ke Johnny's ni .....







Aku order air pepsi je....tkt tekak aku rasa lain mcm terus sedut air hilangkan rasa pelik2



steamboat tomyam set 4 org



Tukang belanja sokmo...murah rezeki slalu kak....


Pendapat aku....sedap la....

Tp syg nye aku tak gemarkan seafood...so aku byk mkn bihun ngan sayuran je...lain2 tu aku cuma mkn tauhu dan fucuk je...


Ni kali ketiga aku mkn steamboat ia ttp bkn selera aku...

Tp sedap tu sbb tomyam la kot...


Total mkn smlm : RM 98.70

TQ tukang belanja...

Note: ade lg gambar tp alisha dah delete kot ni je yg tinggal....
posted from Bloggeroid

17 comments:

AMIE ABDULLAH said...

Alhamdullillah..syukur pada Allah swt..bile awk nak belanja saya hehe:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki ada blnje..

lama tak berjohny..huhu

syawalsimpsons said...

alhamdulillah rezeki ko ada org belanja ni

Masya said...

moga murah rezeki org yg belanja itu....

Qhaifa Nur said...

puas hati datang kat Johnny's ni...
alhamdulillah...rezeki tuh

Nad MamaZN said...

Mmg murah rezki eima :))

Ayu azmir said...

Da lama tak makan jonny....

Puan Awin said...

alhamdulillah,rezeki org belanja...

azizah :) said...

wow sedapnyaa tu..untung org belanja..hee gaji katakan..

Aty_Fared said...

besh wooo orang belanja makan..:) alhamdulillah..rezki kan...

ieda immi said...

memang best kalau ada org belanja .. nak2 makan yg kita suke ..
akk dah lama x makan di johnny nie .. hurmm ;)

::NureeN:: said...

sharing

http://www.halal.gov.my/v3/index.php/en/halal-complaint

nureen sejak tau mmg dh x p mkn c2

::NureeN:: said...

klik soaln no 5

Kesuma Angsana said...

mmg sedap lah tu !

Chekgu Azrine said...

Xpnh mkn kt joni nih..wuwu

mama lieyna said...

Murah rezki..org blanje ye... tomyam la best...

Siti Asiah said...

kami slalu makan steamboat tu gn sup je.anak2 suka makan...;)