Wednesday, September 4, 2013

Yang Pertama Tumbuh, Yang Pertama Tanggal

hari ni agak kucar kacir sikit sbb 
tgh biasakan diri bekerja 
dah lama ai dok saje mkn gaji buta bila boss mc
hahaha

cepat betui masa berlalu 
aku teringat lagi bila fahim tumbuh gigi kali pertama 
hepi gile... setiap ibu gembira ngan perkembangan terbaru anak² kan 


gigi pertama yg tumbuh, gigi pertama yang tertanggal selepas 4 tahun 6 bulan 
Fahim tumbuh gigi pada usia 5 bulan 
pada 30/8/2013 dah tanggal 




pada ketika gigi dah goyang .....
time ni aku dah risau dah 
sedih pun ade 
sbb anak aku semakin membesar ....
tiada lagi baby yg aku agah²
nasib baik byk video fahim kecik²
sgt² mengimbau kenangan betui...anak pertama kan 
mmg segalanye lebih 
tp bukan bermakna kasih syg tu berbeza antara adek dan abg ...
tp sygnye video alisha kurang sgt ... mama dah bz ade 2 org yg perlu diurus
zaman fahim mmg henpon sentiasa di tgn ...ade je aksi die aku amik 



13 comments:

MizzTina said...

cntikla gigi dia kak..

Nad MamaZN said...

Pasni dh ada gigi kekal la dia :)

ruziyatul mona Adzibi said...

cepatnya tanggal gigi! goog job gigi lawa :)

~aSHa~ said...

cepat juga dia tanggal...tapi dia pandai jaga gigi..cantik lagi

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

putih jer gigi fahim..
gigi dhia dah hitam2..akibat suke makan cekelet..

tul la eima..anak no 2 kurang betul amek video..even gambar..anak pertama dulu camera sentiase di tanga..

Aty_Fared said...

Abang dah besar...gigi kekal nak tumbuh...tapi..cepat gak tu kan aku rase...aku dulu mak aku ckp 6 tahun baru gigi mula rongak dn tumbuh gigi kekal...tu smpai skrg mcm lembab sikit aku ni...hahahahaha

maszmadi said...

alahai dah tanggal ker..... fahim dah besar yerrr

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe pasni tumbuh len..

::NureeN:: said...

cantik la gigi fahim
pandai jaga...
ellesya dh rosak ckit
hehe... mmg gigit bwh yg slalu tumbuh dlu kan

betol
syg anak sama ja
cuma slalu yg kecik la lebih ckit sbb kita bfkan drg
hat sulung cpt la jelesnya
klau bab gaduh mmg kita menangkan yg kecik kan
sbb drg kecik lg, x pandai lg..

Sweetmama said...

teringat dkt Zaquan cerita, masa g umah eima tu kan eima ada kata gigi fahim goyang, esoknya ptg blk dr school Zaquan cerita "Mama gigi adib fahim dh tercabut dh Mama".

Chekgu Azrine said...

putihnya gigi dia..hehehe

Kesuma Angsana said...

hehehe nampak cantik gigi dier

ch@ said...

Ohooo dh jd anak bujangan gittu. Cantik gg fahim. Masa berlalu sgt pantas.