Tuesday, October 1, 2013

Aku teringin Sgt nk bercerita

aku nk bercerita dlm blog ni .. tp buat masa ni aku tersangat kesempitan masa 
kerja hakiki lagi .. bisnes  lagi ... ngan kursus dlaman kat opis lagi ...
nk cerita pasal birthday Fahim pun tak sempat tu belum nk cerita pasal jalan² Hari Malaysia yang lepas...

3 hari ni ade English Course ... huhu

Note : dah beku otak sbb lama tak guna english .. teruk betui 

8 comments:

Nad MamaZN said...

bisnes apa tu eima?

syawalsimpsons said...

ko join bisnis apa tu

Sweetmama said...

semalam blk sekolah zaquan cerita, 'mama bday kek adib fahim ninja go warna merah'. dia pun sibuk nak sambut bday kat school n nak kek ninja go jgk..hehe, tp bday zaquan dh lps, thn depan la baru dpt sambut kat school.

Chekgu Azrine said...

slmt berkursus sis

Qhaifa Nur said...

memang bizi...

ch@ said...

aduh sibuknya ko mek, takpe ko cerita je aku akan baca punya, tak cepat lambat pun aku baca juga...supermum jg ko ni.

mama lieyna said...

Bisnes mende ni, tak citer pun.. :-)

MizzTina said...

kak, bisnes apa tu???