Wednesday, October 9, 2013

Alisha's Turn Two Today


Alisha Maisara hari ni dah 2 tahun 
die lahir pada tarikh yg bg aku cukup cantek 9.10.11

kadang tu aku tergiang² lagi bunyi 'POP" air ketuban pecah 
pada 12.30 am pada 9.10.11
alisha lahir pada 2.21 am

alisha yang mudah dilahirkan dan dibesarkan
sepanjang mengandung pun sama cukup mudah

sampai sekarang aku masih merasakan alisha ni masih baby

Happy Birthday Nur Alisha Maisara 
semoga kamu jadi anak yang berjaya dunia akhirat 

cam big girl kan, peminat + suka layan bola







posted from Bloggeroid

13 comments:

syawalsimpsons said...

happy bufday alisha...ehhh kawan aku ada masuk tempat ko yang ganti org meninggal tu kan...

eima said...

farrah adelia kan ... die buat perkhidmtan kot ... tp kali ni klu masuk die dok sektor tu pun klu xde yg cantas ...sbb dgr cite ade yg tahan die ke sektor sbb nk srh buat kewangan sbb PT kat kew tu rajin tak mai kerja ...sebulan brape hari je die pi... farah tu postpone sampai bila ek

deelira@deeliraz said...

comel nya budak tecik ni..jadi anak yg baik ye cayang ;)

Qhaifa Nur said...

hepi besday Nur Alisha Maisara...
kejap dah besar...
moga jadi anak yang solehah..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happi birthday Alisha Maisara moga panjang umur murah rezeki dan menjadi anak yang solehah...

Zuraidah Butang said...

ehh...igt kan kawan sy td..anak die nama alisha jgk...7 oct hari tu besday anak die 2 tahun..hehe

Nad MamaZN said...

Hepi bday alisha!

azizah :) said...

happy birthday alisha! besar dah anak dara sunti ni..

Sweetmama said...

Happy Bday Alisha yg comey,
haah cantik tarikh lahir alisha..

moga alisha membesar dengan sihat cerdik dan menjadi anak yg solehah..amin.

mama lieyna said...

Happy birthday alisha cumels... samelah, akeem tu akak rasa mcm bb lg wlu dh dkt nk msk 2 thn, sbb badan kecik molek.. :-)
In sha Allah..jadi anak yg solehah ye, amin...

aizamia3 said...

selamat hari lahir Alisha..
Moga kuat dan sihat dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

Aty_Fared said...

Hepi besday alisha...besday tarikh sama ngn abg aku.. :) semoge alisha jadi anak yg cerdik yer.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lahir gigirl comel.

moga mbesar dgn sihat n mnjd anak yg solehah..

aminn.