Monday, October 28, 2013

Berhari Minggu di HatYai

hari ni aku el sbb risau anak2 kepenatan...
bg diorg rehat dulu sblm ke skool esok




cerita lanjut nanti ...sbb dlm hp xbyk sgt gambar semua dlm digicam


Note : bulan ni byk kali dah cuti + mc...penilaian prestai dah x lama dah...mampus la

posted from Bloggeroid

9 comments:

ch@ said...

Yg penting masa berkualiti dgn anak2 dan keluarga. Untung kamu manja... :)

syawalsimpsons said...

padan la aku G umah mamalyna tgk umah ko mcm tak da org..tu pon nad yang tunjuk umah ko yg mana..ikkikikki

deelira@deeliraz said...

risaukan prestasi? hehe.. xyah risau la. masa kerja.. kerja dah tiptop kan.. masa cuti .. cuti aje la

Sweetmama said...

take a rest dulu, baru blk dari bercuti mmg kepenatan..,time bercuti x rasa, blk dr bercuti mmg terasa..hehe

maszmadi said...

wah... jenjalan saja ko yerk.. best2

Uncle Lee said...

Hello Eima, I suka your autumn leaves blog template. This coming to you from Canada...and right now we having autumn leaves in red and gold...
The year's last loveliest smile.
You have a nice day and keep a song in your heart.
And enjoy your trip to Hatyai...boleh keluar asap tu credit cards, ha ha.
Lee.

Nini D.. said...

sakan ko berjalan.best kan dpt jenjalan release stress sambil habiskan masa dgn family

EZAN IDMA said...

bestnye hatyai

aizamia3 said...

prestasi2 jugak.. tapi prestasi anak, kita yang kena jaga bukan bos kat office.. ;)