Tuesday, October 29, 2013

Confirm tahun depan Fahim ke sekolah kerajaan

confirm dan inshaAllah yg fahim akan belajar di prasekolah kerajaan tahun depan aku dh hantar surat setuju terima

niat aku hantar die bersekolah di sekolah kerajaan sbb:

1. aku nk fahim belajar berdikari

2. aku nk fahim pandai sbb cekgu di prasekolah konfirm cekgu berijazah dan bertauliah mmg major diorg mengajar kanak2

3. bg dia biasa dgn keadaan & suasana bersekolah 2015 dah darjah 1

all d best for fahim ...




fahim di sekolah baru

tahun depan kena tegas xleh nk main tab ngan ipad lelebih dah
kena had kan masa


Note: hari x copy lg gambar dari digicam

posted from Bloggeroid

13 comments:

syawalsimpsons said...

insyallah fahim boleh biasa kan diri tu

cheqna said...

wah..dah nak sekolah dah fahim
insyaallah pasti fahim boleh

ruziyatul mona Adzibi said...

Yay! All the best Fahim
Hafiy kat kampung lagi.. sob sob sob
Tapi, dah daftar darjah 1 kat presint 16(2) .. Insyaallah :)

Qhaifa Nur said...

azeem pernah kak nur hantar kat prasekolah juga...banyak main dari belajar...itu dulu...sekarang ok rasanya...

eima said...

@Qhaifa Nur

kat taska sekarang alahai byr saje je ... bila tanya fahim die ckp cekgu tido ... huhu

Rayha Rozi said...

gudluck fahim..

ch@ said...

Thn dpn busy, anak2 sekolah. Ihiks...
Goodluck Fahim. Besar dah anak ko mek.

azizah :) said...

besar dah fahim kak.. moga dia dpt sesuaikn diri

Rasp said...

All the best to Fahim...

bagi i tak kira lah kat mana or apa skolahnya sis...
yg penting anak2 kita pegi and mahu belajar...

Nad MamaZN said...

Gud lux fahim!

mama lieyna said...

Elok ler tu...
Rajin2 belajar ye fahim :-)

Chekgu Azrine said...

Good luck fahim.
B a good boy

Kesuma Angsana said...

gd lcuk utk fahim yer !