Wednesday, October 30, 2013

Lawatan ke Muzium Alam Semulajadi, Putrajaya


minggu lepas saja bw Fahim ngan alisha pi muzium yg dekat benor ngan rumah ai ni 
tak penah pun masuk dok lalu je 
bila tgk nad mamaZN ngan sue pi 
saja je try pi jugak sbb hari minggu tu tak de wat pepe

MUZIUM ALAM SEMULAJADI 
Presint Diplomatik, Putrajaya

Dibuka : 9.00 am - 5.00 pm (setiap hari)

Bayaran : RM 2.00 seorg





fahim tiru gaya gambar yg die suka 

katak peace

adek icha yg seram² bg isap puting suruh jgn merengek sbb mama pun seram jugak
creepy betui dlm ni ... cam ade momok je ...hihi

Mentadak

kambing gurun

katak 

ok jugak la dlm ni 
budak² suka sbb luas 
depa boleh berlari²
cuma panas sikit la econ xbuka kot
sbb time kami pi tu ...cuma kami 4 branak je 
byk jugak patung haiwan yg diawet





Note : alahai ingat hari ni transfer gambar ..enPanjang pi keluarkan plak digicam dr handbag aku 

10 comments:

Qhaifa Nur said...

teringin nak bawa anak-anak masuk muzium eima...tapi hubby tak nak pulak

tak cun ellesya hisap puting lah...nanti tinggal kan umah tau..

gambar mana lagi tuh...hatyai ke ha..ha..

Kesuma Angsana said...

wah menarik juga ni yer & tq sudi mendoakan kesihatan Adik yer !

EZAN IDMA said...

comel betul anak anak akak

YanaUjang said...

awat x amek gbr yg seram² tu? ni nmpk ceria je..hihi

syawalsimpsons said...

aku tak penah G lagi ni..bila nak sampai ni

eima said...

@syawalsimpsons

ye ke ...e h sape ek yg pi ari tu bukan ko ke ... hahhaa

::NureeN:: said...

sunyi jerr.. mcm x dak org plak tgk...

azizah :) said...

macam zoo pulak yer..hehehe

mama lieyna said...

Budak2 suka la tnpt cenggini kan.. akak g ari tu ramai jugak org, siap ada game diorang buat, budak sekolah menengah punya..

Nad MamaZN said...

Best tp cam horror sket kan? Hehe..
Maybe sbb haiwan tu sume adalah haiwan yg diawetkan...