Thursday, October 10, 2013

Pada Birthday Fahim Yang Lepas

2-3 minggu lepas aku tak sempat nk update pasal birthday my boy 
tak de buat sambutan besaran pun 
sekadar mkn² keluarga 

 29.9.2013 (Ahad)

kek yg disponsor oleh ateh dari Baker's Cottage 





30.9.2013 (Isnin)

rutin setiap tahun mesti buat goodies bag ngan tempah kek utk Fahim kat tadika die 
bagi die ngan kawan² hepi 

Ninjago gilaan kanak² setadika fahim

Goodies Beg yang simple ngan murah² je
puas aku pi kedai² plasik cari plastik fancy²...hampa 



geng boy



geng gegirl.... 
source : mini ipad cekgu thru whatsapp 




29 Ramadhan 1434H

kek kedai melayu 1/2 kg


setiap tahun kompom fahim akan ade 3 kek birthday 
tp Fahim bukan penggemar kek pun 


Note : hari yg mls ....


12 comments:

::NureeN:: said...

meriah 3 bj kek..
slalu cam tu kan
ellesya pon 3 bijik kek thn ni :)

MRS. K said...

gambo fahim ngan kek tu sebijik muka hang wei

Nad MamaZN said...

Bestnya sampai 3 kek!

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik sgt keknya..comel gtu...

syawalsimpsons said...

sampai 3 kek yee...best la fahim..kenyang makan kek ni

Qhaifa Nur said...

banyaknya kek fahim...
ramai kawan dia..

adrianna syaz said...

Slmat arijadi fahim..salam kenal..sya folo blog my sweet life..jika sdi,snggh ke blog sya :)

Sweetmama said...

itulah ninjago jd kegemaran kawan2 setadika termasuklah khair zaquan pun sama dh terpengaruh dgn ninja go ni

cantik pic reramai diorang ni, nampk ada khair zaquan sebelah bdy boy la, patut la dia teruja sgt dgn kek ninjago merah fahim ni..

semalam blk school adik ziqry plk tunjuk goodies yg dia dpt sekali nmpk gambar alisha la..hehe

Zuraidah Butang said...

hehe mcm hubby sy pun ade 3 kek thn ni...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa fahim ader 3 kek...comel2 lak tu...anak saya pun suka ninjago ni jugak...

Cik Puan Rara said...

terliurnya tgk kek.nk kek =(

deelira@deeliraz said...

ooooooooo ini ninjago rupanya. acad sll sebut tp ibu dia x pernah tau! huhu