Thursday, October 3, 2013

Sbb obses sanggup tu even midnight

today is the last day of english course.....

sambil2 tgh nk tgu turn our tasks to be present and recorded....i just take some times to share what i did for my lil boy last midnight....


fahim ade minat baru...semakin minat...ninjago and the blocks...
of coz la i didnt bought him the original Lego...expensive tu....

bcoz of fahim...mama kena berjaga tgh mlm smlm sbb nk pasang blocks ...sbb lepas beli smlm die tido dlm keta dah tgh mlm br bgn....
pastu nk tak nk sbb mama dh janji nk pasang...terpaksa la tunaikan...sbb fahim dh tgu mama nk pasang sampai tertido....small parts camne nk pasang kat kedai...







fahim obses with the doll not the blocks....sblm ni fahim suka sgt ninjago tp kat kedai yg slalu beli dah out of stock... klu yg original mmg x mampu mama..lg satu fahim suka sgt bw pi skool pastu kawan2 amik dah x pulang yg umur 6 thn. nk tak nk beli je yg lebih kurang tp fahim pasang je pedang...


Note : tgk dr pukul 12 pm lebih dah dekat pukul 2 br leh publish.....

posted from Bloggeroid

11 comments:

MizzTina said...

menan paling bagus utk bebudak.. main sambil belajar

Qhaifa Nur said...

dah siap puas hati...anak-anak cepat berfikir dan jadi kreatif sebab lego juga..

Chekgu Azrine said...

belum lagi beli legi utk aish..but i will..insyaAllah

Chekgu Azrine said...

lego*

Nad MamaZN said...

Beli ktne ni? Ni bukan lego ori kan?

mama lieyna said...

Menarik... demi anak ye..:-)

eima said...

ye la nad mmg bukan ori.klu ori paling murah 29.90

Lynn Damya said...

aaaaa...aku ni dah besau2 ni pun still berminat lagi nak main lego..hahaha...tu lah, lego original mmg mahal..wuwu belikan aku satu set kak~ hahaha

::NureeN:: said...

bagus la fahim..
dia akan berusaha utk siapkan hasil tangannyerr

syawalsimpsons said...

amboi obses betoi si fahim ni..ikkikikikikiki...tak pe...janji dier minat kan...

uitt...member aku masuk tempat ko la arini..mmmm..aku nak G tempat ko...tp bos..adoii....bisnis apa yg ko nk bgtau aku ni

Kesuma Angsana said...

faham sgt kalau dah obses tu hehehe