Tuesday, November 19, 2013

Beg Cars utk 2 Bradek @ Night Market Hat Yai

aku curi masa kejap untuk update 
buat masa ni mmg kekangan masa untuk aku melangut depan pc
mengeklik lepas satu..satu link korg 
tah la pe mende tah yg byk sgt sampai aku pun tatau nk handle 

______________________________________________________

Night Market, Hat Yai

lepas mkn malam kat Restoren Muslim Thai 
kami saje jalan² depan hotel kami ni 
mmg tempat yg strategik 

kat sini malam die mmg hidup
sebelum ke Night Market tu 
kami saje je nk try naik Tuk Tuk 
almaklumla org tak penah naik ... kena la try 

time tu round pekan Hat Yai tak de benti² 120 baht @ RM 12
ok la kot sbb driver adalah org Melayu Thai
penah dok Shah Alam dan balik ke Thai sbb dok kampung mak die 
senang la nk berborak ngan tanya² dab paham la ape die eksplen 
pasal Hat Yai tu 
byk jugak tmpt yang die tunjuk yg byk org muslim tp sygnye mlm dan hujan renyai idok la nampak sangat 




Pasar Besar Hat Yai ...kami lalu je ....


suasana dlm deretan kedai kat night market 
ramai betui org 
harga ok la murah la jugak 

aku tak de beli pepe pun cuma beli beg cars kat 2 bradek 
size M - RM 25 @ 250 bht
Size L - RM 38 @ 380 baht

murah la kot berbanding kat sini yg jual kat jualan @ uptown around RM 45 utk yg kecik tu 

pastu ade la beli mainan sikit² utk 2 bradek tu 
robot yg dibuat dr spring tu RM 18 @ 180 baht 
mahai betui .... dah die nk ...layankan je la 

alisha pun nk cars jugak sbb ape yg abg ade die nak 
minah kecik tu mana ade mainan gegirl 
die main pom pom ...pom..pom .. pistol abg die 




Note : aku rasa kompom korg bosan ngan entry² Hat YAi ni kan ... hahahaha

9 comments:

Seri Selaseh said...

xtau nak cakap cemana. Tak berani pon ada nak naik tuk tuk tu.. takut dia kidnap gi memana.

MizzTina said...

okla tu kak, at least ada beli benda kt sn dr tgn kosong je..

Zuraidah Butang said...

wah murah2..kenape tak shopping2 byk2..hehe

deelira@deeliraz said...

laa x bosan pon. nnt nk g sana senang dah tau hehe

fazitaismail said...


murah2 jugak barang2 kat sana kan...
kalau kat sini beg car cecah 50hinggit tau..huhu

Qhaifa Nur said...

seronoknya shopping...
kata azeem seronok naik tuk..tuk

syawalsimpsons said...

beg car tu murah jugak la kat sana..kat warta bangi tu aku beli kat syawal pon 36engget..kat opis kiter jualan ni tak tau..mahal kot

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp syg hujan kan..musm belah sana..

tkpe..truskan updte..mana tau nak p sana lak..hihi

Kesuma Angsana said...

murah juga tu... done nuffnang yer !