Tuesday, November 19, 2013

Geleng Kepala Bila aku Baca Cerita ni

budak² zaman sekarang ni macam² kes diorg buat tanpa berfikr panjang 
kadang² tu melampau betui 
sampai melibatkan pihak berkuasa 
ibu bapa risau serupa nk mati 
satu Malaysia berspekulasi 
sbb budak ni sorg 


perangai cam pundek la ko  ni 





kena sorok ngan antu kopek ke ko sedap dok isap kopek ... bengong punya budak 

tak pasal hari ni glemer pasal Villa Nabila tu 
dah macam version cite aku baca pasal creepy house tu 

budak ni mmg patut kena :
hantar ke pusat pemulihan akhlak ke 
denda die suruh buat kerja komuniti/khidmat sosial cam kutip sampah selama 2 tahun 
sebagai pengajaran kepada semua org 
main² kan Pihak Berkuasa, kerajaan dan Seluruh Malaysia

wei ni bukan perkara main² tau Izzat
mak ko beria menangis ingat anak die dah mampus kena mkn ngan hantu jembalang dah 
ko boleh plak melepak rumah kawan 
tak reti nk call mak ke yg awak tak balik rumah ...

pk sikit la sikit hati org yg syg ke mu ngan mengandungkan mu tu 
klu adek aku ni mmg aku piat dah telinga pastu tambat kaki kat tiang tangga rumah tu 



Note : kesian jembalang kat Villa Nabila tu ... terganggu diorg sbb tok bomoh segala dok kaco rumah diorg ....mmg ptt jembalang tu pi cari Izzat tu .... ganggu sebagai balasan hilang ketenteraman

13 comments:

MizzTina said...

kesian kt antu² kt villa nabila tu.. hdp mereka xtenang kerana gangguan ramai pihak.. kendian, rs nk sepak je budak tu.. kesian mak dia tau..

Nad MamaZN said...

Adoi, mcm2 hal budak skrg ni
Isi masa lapang di cuti skolah ke hape tah ni...

syariza09 said...

hahaha..gelak guling2 baca ayat n3 tu.

masa tgk berita pasal budak tu dh jumpa mmg menyirap darah. menyusahkan orang ja

Chekgu Azrine said...

Vongok punya budak!!

mama lieyna said...

Kecoh 1 malaysia pasal budak ni, rupanya selamat je lepak umah kawan... ish la.. mcm2 peel budak2 skrg.. tgk kt berita td..eii..

fazitaismail said...

hmmm budak2 zman skrg nie..
reti mainnn jek..
lagsung xpk mak bapak bila nk buat sesuatu...

elok sgt ler kalau betul2 kena sorok kat hantu villa nabila tu..haha

syawalsimpsons said...

dapat dek aku tu..mau kena lempang laju2 gak tu..adoi menyusahkan org...dorang ni tak PK sebelom buat sesuatu benda ni...udah kesian hantu2 tu...hantu pulok yg di persalahkan..hantu punya budak

ruziyatul mona Adzibi said...

kan manja,..taik btoi! elok hantu btoi2 sembunyi budak macamnih! meluat

dhiera said...

tak tahu la nak cakap apa.
teruk betul budak ni

salam perkenalan. nampak entri pasal hatyai, nak khatam kn sebab ada plan nak pergi tahun depan!

Rasp said...

budak buat keje tak pikir panjang jadi gitu ler....
menyusahkan orang jer....

Masya said...

sebenarnya mak dia pun mcm malu nak bercakap bila org tivi interview.. ermmm apalah anak mcm ni... buat org tua risau jer...

Aty_Fared said...

budak sekarang memang teruk nau mentaliti nya....menyusahkan orang...harap anak2 kite nanti tak rosak akhlak nye insyaa Allah...

YanaUjang said...

hantu² dh mula failkan saman..xtau la sape lawyer dorang..LOL!! :p