Thursday, December 26, 2013

Jalan-jalan 2013 : Setahun Berapa Kali mau pegi | CH

hari ni aku cuti..saja mls nk kerja...
sbb tahun depab yg x brape hari lg ni
aku akan ade tugasan baru setiap hari....saja biar aku nikmati kehidupan yg rileks yg xbrape hari je lagi....

weekend lepas bw anak2 pi berjalan...
Tempat x penah jemu pergi...
lain x lain CH la...

21 - 22Disember 2013
kali pertama alisha pi bercuti selepas disahkan sihat.....

kali ni kami saja try Titiwangsa Hotel Brinchang pulak...hotel biasa2 tp selesa....nanti aku review...

Fahim la paling suka ni kan tmpt fav die klu tanya die nk pi dok hotel mana mesti die ckp cameron



tp paling mls nk hadap bila peak season cam ni la...boring...tetiap kali dtg musim cuti cam ni la...4-5 tahun dulu tidak pulak gini...tarikh2 lebih kurang jg kami dtg..mungkin blogger2 byk publish percutian ke CH kot penyebabnye...semua pakat terpengaruh....hmmm kuasa fenomena blogger kan hebat....


jalan yg jem dr kea farm sampai ke pekan brinchang...


mlm pulak mkn2 steamboat...


keseluruhan cuti kali ni besh la sbb tempat fav kot....

haaaa minggu ni minggu terakhir nk berjalan....cuti sekolah dah nk tamat...

selamat habiskan sisa2 cuti kawan2....

posted from Bloggeroid

12 comments:

Nad MamaZN said...

Rindu ch!
Ai is jeles dgn eima
Sbb asek p bejalan jek
Haha!
ole2 ada x? :p

eima said...

sbb dah slalu pi mmg xde beli pe sgt pun.....takat limau ngan sayur RM10 je...huhu..

Masya said...

TU DIA JEM .. TERUKNYA KAT ch HIHIHIHI... TP SERONOK PG SINI ..

Lynn Damya said...

Salam, haaaa ni mmg fevret, tp jarang pergi sbb rase mcm jauh je, lepas tu nt, bila dh turun balik, rasa xbest sbb panas dah cuaca..haha...my fevret place utk jalan2 , hmmm...melaka kot? haha

Chekgu Azrine said...

Akk ada ajk hubs gi ch..xmo katanya xd apa..boley??pffttt

NinaAz said...

Aihh.ramai bebenor cuti hari ni. Blog kedua yg nina smpai tuannya xpegi keje rini. Hikhik

mama lieyna said...

Bestnya byk kali dh smpai, akak je belum.. dok riki2 gak en suami, bleh g sana tak, biasalaaah keja depa ni, susah noo nak fix cuti.. cuti beku lgi ni..hrp tahun depan ada can bleh smpai CH..huu

MizzTina said...

sy xkan pernah jemu g CH.. hahaha

Cik Ngah said...

best dok hotel titiwangsa,pergi hari tu pun dok situ gak,salam kenal dari Cik Ngah,jemput singgah
http://myputeri21.blogspot.com/

syawalsimpsons said...

aku suke g CH..tapi selepas kejadian..pangkah sesajoo..

ch@ said...

kakIeyna, hi5. kita serupa.
aku mmg tak pernah pergi CH, kesian btl jd aku ni kan?
esok auni sekolah, kena buat karangan cuti sekolah, tah mcm manala...sebab tak pnh pergi bercuti. isk-isk-isk.

eima said...

cam aku penah bc tp lupa wei cite blk