Wednesday, July 31, 2013

Oh! Mood ke Mana kau

Start dari minggu lepas lagi aku dah byk berbuka kat luar

Sbb mood memasak aku dah ke laut
Dah tatau nk msk ape
So mkn kat luar plak wlupun lepas tu rasa menyesal sbb aku msk lg sedap

Skrg ni mmg tak de mood nk msk mungkin aku jemu kot
Pastu mood mkn pun ke laut jg
MAkin kurus la aku....
Mood raya pun tak mari jugak...

Ni la gelagat 2 beradek pd ketika mama ngan abah die tgh tgu azan berkumandang...






Smlm berbuka kat Ramal Junction Kajang....
Gerai burger Abg Burn sgt menggamit aku tp ramai la..tringin nk cuba meat ball ngan al lazat burger..pas raya la kot

Aku & enPanjang mkn nasi lemak ayam
Alisha sate Willy
Fahim roti kosong cicah susu
Abis fahim mkn sekeping sbb die dah lama xpi mamak...rindu roti kekdahnye...

Order yg senang ngan cepat gini tak de la jd cam kes lepas...berbuka minum air je pastu panas hati order tak sampai2 last2 pi byr dan cancel order ...time dah lepas byr nk blah mknan siap...lantak ...
Sape suruh abaikan order aku... Org lain dtg dulu org lain dpt dulu...


Note: xde modal tp xde cite tp nk up jugak ni la hasil...cite tah pepe
posted from Bloggeroid

Tuesday, July 30, 2013

Minum Air Suami Untuk Sihat

Korang Sanggup Ke Minum ???















gambar ni dah lama dah dlm simpanan aku 
sbb hari ni aku tak de ideas so aku up lah







ape yang ditulis di Utusan Malaysia dan Utusan Malaysia Online berbeza 
hanya kerana Typing Error boleh menyebabkan salah faham 
besar tu bezanya makna air suam & air suami tu 
org kita klu sebut air suami automatik terus TING!! kompom teringat air mani
betui tak ape aku ckp ni ....hahhaha

memula member aku whatsapp tu pun aku gelak besar 
nasib baik aku ngan rajinnye googles artikel sebenar
klu terus je share ....
ngan tajuk Minumlah Air Suami untuk Kekal Sihat dan Cantek
tak ke naya...

byk mitos mengenai air mani lelaki dgn kecantikan wanita 
tgk la suatu masa nanti klu aku rasa tak malu share ngan korg ... huahua

Note : Rindu nk mkn ketupat palas ....

Monday, July 29, 2013

Gelagat Shopping Raya

Musim2 raya ni
Semua org keluar shopping nk tambah2 ape2 yg kurang
Sbb persiapan taya aku dh bermula sebelum puasa lg
Skrg ni keluar cuma nk cari bj jln sedondon je

hari jumaat mlm lepas
Bw budak2 nk pi shopping
Tp masyaAllah ramainya org
Tp nasib baik 2 budak kenit ai tu behave jugak
Klu tak jenuh jugak la cuma kena perhati lebih je la

Tgk la depa berdua tu ...







Dok celah baju...abg main games adek teman abg ..cuma kejap2 adek main cak2 ngan abah ngan mama hilang bosan teman abg...

Mata mama mmg tak lepas pandang dedua ni risau keselamatan anak2 dan brg2 ...

Tahun rasa kemeriahan raya kurang bagi aku.....
posted from Bloggeroid

Friday, July 26, 2013

Chikuwa Brand Pacific Food Processing ada DNA Babi

aku tak pasti kesahihan surat ini sumber FB
tetapi aku rasa aku patut share 
sbb ini melibatkan perkara Halal & Haram 
tak salah klu kite berjaga² dan was² dlm makanan yang kita tidak tahu statusnya
tambah² yang dikilangkan di luar negara dan bukan negara islam

lagi pun ini mmg yg kita slalu amik dlm Yong Tau Foo kan 
mungkin DNA babi tu dijumpai dlm brand Pacific Food Processing je
tp kita tatau juga peniaga Yong Tau Foo guna brand ape kan 
just beware je la ... hmmmm




Note : dari tadi berbelah bahagi nk share ke tak ... sbb sumber FB ni bukan leh caya sgt pun ... hmmm korg nilai la sendiri

Thursday, July 25, 2013

Pelangi Cinta Mama

Fahim dan alisha ni mmg tak penah bergaduh...
Wlupun adek slalu je buli si abg, lepuk si abg, rotan si abg ngan hanger, lompat atas belakang abg, kudakan abg, ketuk kepala abg, cakar abg dan kadang tu laju jari kecik die mencubit si abg

Fahim cam biasa mmg die takan buat adek kesygan die tu
Klu mama atau abah marah2 adek pun die dah berubah muka...cam sedih dan marah...
Kadang tu Fahim jerit kat kami yg adek tu baby lg die tatau pepe...
Amboi kemain syg tu...

Camne la mama atau abah tak marah ...Alisha ni sgt berbeza ngan abg yg sgt mendgr kate...cuma kadang je memberontak...sbb tak puas hati...fahim ni jenis hati lembut...mudah kot sedih klu mama mrh2...

alisha ni klu die nk pepe mmg jenis suka guling atas lantai kat rumah...mmg jenis kuat memberontak ...
Klu kite mrh die mrh kite balik..siap babap kite tu...

Tp Fahim akan ttp jd superhero Alisha time mama atau absh nk ngamuk ke...
Alisha nakal nk panjat tangga ke
Jg adek bila mama sebuk kat dapur/luar
Pujuk adek bila cembeng....

Harap2 Fahim jd abg yg terbaik selamanya dan alisha hargai kasih syg fahim dan harap diorg kekal berkasih syg cam tu sampai besar....



Abg tgh ajar adek buat peace

posted from Bloggeroid

Wednesday, July 24, 2013

Bonus 1 bulan Gaji & RM500 Saguhati Perayaan

tahniah kpd penjawat awam di selangor kerana bakal terima bonus 1 bulan gaji.

alhamdulillah pejawat awam persekutuan bakal mendapat RM 500 pd 31 Julai 2013 saguhati perayaan.

Tahniah pd wakil BN yg menang pilihanraya kecil Dun kuala besut.

PM juga maklumkan tiada bonus pd tahun ni.. :(

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sabun 999| lama tak nampak

Dah lama aku tak tgk dan bau sabun ni...sabun 999...

bau die cam minyak cap kapak...
Tapi besh...dulu2 sabun ni femes gile...
Tokwan aku suka sgt beli...

Dah lama tak jumpa tp smlm aku terperasan kat Mydin P.15



posted from Bloggeroid

Tuesday, July 23, 2013

Kate - Prince William got a boy

tahniah utk Prince William & Kate untuk kelahiran putera sulung pewaris tahta ke3....

Published with Blogger-droid v2.0.10

bakar je tgn org dok bakar ladang tu

Alisha demam...dah lama dah die tak demam dah hampir 2-3 kot dah...
dr tghari smlm sku amik die kat taska. .
mcm ade sesuatu kat tekak die bila asek buat gaya nk muntah...
aku dah syak alisha perit tekak...
sbb aku pun sama smlm...hanya tak sampai sejam ada di luar pejabat sbb nk pi amik anak2...
aku start selsema dan perit tekak...ni kan pula kanak2

smlm dh bw ke klinik..
pagi ni kena bw lg la...
simpton demam xde lagi smlm...
Dan mama die nk amik mc jugak...

fahim pun selsema teruk...
hanya kerana jerebu. ...mudahan Allah turunkan hujan utk redakan jerebu ni....

jerebu kali ni cam agak teruk sbb bau asapnye kuat....pastu cepat je aku x sihat...anak2  pun sama....berbanding hari tu....

isu jerebu ni tak penah selesai....sekejapan je langit cerah.....

Published with Blogger-droid v2.0.10

Monday, July 22, 2013

Jerebu Kembali

Semalam petang keluar ikut enPanjang pi Sepang...tgk mak aih kelabu je langit...jerebu

Td tgh hari keluar pi amik anak2 ngan bank...sekejap je keluar tekak dah perit...alisha dah cam nk batuk fahim selsema balik dah....hmmm

Tak penah selesai isu jerebu ni...ni kes kat indon ke org Malaysia di Selangor punya onar ni....



posted from Bloggeroid

Tarikh Tukar Duit Raya 2013


ni panduan tarikh untuk pertukaran duit raya di Bank² Putrajaya 
aku sendiri yang telah call dan membuat jadual untuk memudahkan dan bantu korg untuk tukar duit raya tahun ni seperti tahun² yang lepas

Bank & Tarikh Tukar Duit Raya di Putrajaya 2013

Bil.
Bank
Tarikh Mula Pertukaran Duit Raya
1.     
BIMB
22 Julai 2013 **
2.     
Bank Muamalat
23 Julai 2013(pemegang acc shj)**
3.     
Maybank Berhad
24 Julai 2013 (9.30am – 2 pm) **
4.     
AmBank
2 minggu sebelum Raya
5.     
CIMB
22 Julai 2013(9.15 am – 2 pm) **
6.     
Public Bank
25 Julai 2013 **
7.     
Bank Rakyat P.8
Dijangkakan dlm minggu ini
8.     
Bank Rakyat P.15
22 Julai 2013 **
9.     
Bank RHB
Dijangkakan dlm minggu ini 
10.  
BSN
22 Julai 2013 **
11.  
Affin Bank
25 Julai 2013 (10 am – 12 pm shj)

aku sedia maklum tahun 2013 tak de duit baru kerana RM terlalu byk di dalam pasaran dan telah pun diumumkan dlm berita Awani 501 pd awal puasa lepas tetapi aku telah dimaklumkan oleh Pihak Bank 
bahawa DUIT BARU nilai RM1 & RM5 ada di branches yang bertanda **
dan yang nilai yg lebih besar adalah wang recycle


ok dah nk tghari ni byk dah bank yang buka utk pertukaran duit raya boleh lah terjah
Pihak jugak pesan tukar la awal takut sesak dan duit habis pd 25 Julai 2013 ni 



Note : pelik betui kali ni Mrs. P 4 hari je ... ke aku salah kira ni ... ke sbb jisim bdn aku byk berubah sempena bulan puasa ni ...hmmmm


Kad Raya Pertama & FM

Tq pada sudi ingat kat aku....
Terima ch@ utk handmade FM & kad raya ni....ramai yg tanya pasal kad ni...semua ckp cantek...



Tq jugak pd k.eija sbb sudi dan rajin dropby semata2 nk bg FM ni...sorry lmbt wat entry..



Tq Mrs.K sbb sudi pilih aku salah sorg gegirl yg dpt FM bandung ko ni...



TQ..semoga korg semua sentiasa dimurahkan rezeki.....
posted from Bloggeroid

Friday, July 19, 2013

Menjenguk ke Taman syurga Allah

Alhamdulillah...sepanjang Ramadhan ni hati aku selalu terbuka utk ke Taman Raudhah/syurga Allah iaitu Majlis2 Ilmu agama...

Mudahan ia kekal hingga sampai bila2 bukan hanya di Bulan Ramadhan je...inshaa Allah

Perkongsian Ilmu utk hari ni adalah "Mimpi Lailatul Qadr"

turut hadir utk membincangkan serta berkongsi pengalaman adalah Ali XPDC & Nizam Laksamana

Forum santai tp hati & minda byk terbuka memahami pengisian yg disampaikan.

Pengisian mengenai usaha kita mencari Lailatul Qadr bkn sekadar bermula pd 10 mlm terakhir tetapi dr Awal Ramadhan....
Wlupun kita mungkin tentu dpt menemui klu kita mencuba dan berusaha ganjaran tidak terhingga spt ibadah 1000 bulan....




posted from Bloggeroid





Sedap sgt suara Imam Muda Najdi ni berzikir dan menyanyi lagu keislaman...

Thursday, July 18, 2013

Pemilik HIG aka Haji Ismail Group

sambungan dari balik kampung ari tu utk Misi Makan aku 
terpaksa stop episod misi mkn sbb bg menghormati Bulan Ramadhan

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


tp kali ni aku nk cerita sikit pasal HIG
rasa nye semua org kat Malaysia ni bila kita sebut HIG 
semua dah dpt tangkap maksud short form tersebut kan 
HIG singkatan dari Haji Ismail Group 
yang terkenal kat Langkawi yang menjual pelbagai barangan bebas cukai 
termasuk pinggan mangkuk, coklat, kain batik dan lain² lagi 

aku rasa semua org pergi ke Langkawi mesti akan singgah ke HIG 
klu tak pi situ confirm something wrong lah ... 

HIG adalah hak milik bumiputera sepenuhnya ok aku bangga
ditubuhkan oleh arwah Haji Ismail Group dan perniagaan diteruskan dan dikembangkan oleh anak² beliau 

Pencapaian terbaru HIG adalah Kompleks HIG dan Hotel HIG yg masih dlm pembinaan



dan tokey besar atau lebih sebagai Pengerusi Eksekutif Kumpulan 
adalah Haji Azizan bin Haji Ismail

gambar eksklusif beliau dengan kebenaran di hadapan pejabat tapak beliau

beliau merupakan kawan kepada maksu dan paksu aku 
aku langsung tak penah tau sebelum ni beliau ni kawan² diorg 
biasa la satu Langkawi ni kebanyakan sedara mara dan kawan²
 Besar mana la Langkawi ni kan ... 

beliau sangat simple ..sempoi ... mesra ....
bila aku ckp aku nk amik gambar die sbb tulis pasal HIG dlm blog aku 
die terus ckp 

Haji Azizan :  "ala ape la sgt ngan pencapaian sy ni" lebih kurang la ayatnye
aku  : sy bangga ngan bangsa sy yg berjaya dan HIG terkenal hingga brgan HIG ada di luar negara
Haji Azizan : hmmmm ??
aku : beg HIG tu ....
aku : sy bangga sbb org melayu yg berjaya dan HIG jd satu nama yg cukup gah bila sebut Langkawi mesti org ingat HIG. ini bukan sesuatu yg mudah bg peniaga di tempat kategori pedalaman
Haji Azizan : terima kasih... 

sebahagian dr perbualan kami


Pejabat Tapak Kompleks & Hotel HIG
di deretan kedai sebelah kompleks


Haji Azizan sedang beramah mesra 


ni adalah senarai Ahli Lembaga Pengarah HIG





enPanjang dan anak² aku ni mmg tak lepas la peluang 
nk pi shopping coklat secara melampau bg aku la 
sbb aku bukan penggemar coklat

icha tgh pilih ape yg die nk dlm kompleks HIG tu



Note : mood tatau nk tulis ape lagi ... heheh

Wednesday, July 17, 2013

1 Blog Pencetus Pembuka Minda

aku nk kongsikan satu blog bagi aku ia sgt menarik dan perkongsian ilmu islam 
yang mungkin kadang tu di luar kotak pemikiran kita 
semalam puas jugak aku membaca blog tu 
bg aku ia sgt menarik dan ade isu² dlm masyarakat islam yg kadang tu kita tak terjangka 

pemilik blog ni  seorang ustaz dan aku dah penah dgr ceramah die
yg bagi aku setiap patah die hujahkan tu sedikit pun tidak membosankan aku 
hujah²nya penerangannya mudah difahami 

jom kite tgk .. terjah... dan baca 


Inshaa Allah mudahan hidup kita lebih mudah dan tidak terpesong akidah
macam² ada di luar sana ... 


Tuesday, July 16, 2013

Cemilan vs Pisang Salai???

Aku slalu baca mengenai pisang salai ni dlm blog2 blogger2 yg pi melancong ke indon...
Semua pakat review pasal mknan ni
Ade mcm2 perisa dgr cite..yg sedap slalu diorg ckp cheese dan original...

Waktu bff aku pi bandung aritu...selain beli kain kat aku die jugak bg pisang salai sebagai buah tgn utk aku...

Memula tu pelik jugak tgk...
Kate pisang salai tp pesal nampak cam keropok je nipis2 salut tepung...

Memula tu aku tak berani nk cuba sbb aku tak suka pisang salai yg aku penah beli somewhere in johor dulu...terlalu rasa asap....hmmmm mknan jawa katenye ...

Tp bila rasa Cemilan ni...
Sedap la jugak ...rasa cam pisang goreng tak de pun rasa asap ...boleh mkn la...

Tp bukan mkn yg aku suka sgt la... So so je....






Note: mood mls nk transfer pic ke pc....

posted from Bloggeroid

Monday, July 15, 2013

Misi Gemuk | 4 | Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsules

aku mmg dah lama dambakan kenaikan berat bdn yg ideal 
ditubuh kerempeng aku ni 
dah 2-3 jenis makanan tambahan yang aku cuba 
dari yg mahai sampai ke murah 
tp walau camne pun aku mencari produk mempunyai kelulusan KKM dan selamat

ikutkan mmg ade ubat gemuk yg tak diiktiraf dan kesan nye agak memberansangkan berdasarkan kesan dari org yg aku kenal
tapi aku tak berani nk amik risiko 
mana la tau ade pepe bahan salah yg bakal merosakan sistem pencernaan aku spt buah pinggang ke hati ke  
dan mungkin boleh mengganggu sistem organ dlman dlm tubuh aku ke 

biar kurus dan tak cantek janji shat dari amik produk berisiko gitu 

actually dah lama dah aku beli dan makan produk ni 
tp tak sempat bk review sbb slalu lupa nk amik gambar 

Ban Kah Chai Ginseng Plus Zheng Fei Capsules  


ade kelulusan KKM 
1 kotak ade 50's
RM 23.00

pagi - 4 biji 
malam - 4 biji 

tapi tatau la nape aku tak brape rasa nk mkn 
tak abis² rasanye br mkn sekotak kot
wlupun ade kelulusan KKM & cop halal 

aku beli ni dah lama dah 2-3 bulan lepas
nk mencari sgt la ssh
aku rasa lebih dari 10 kedai sekitar selangor, KL dan N9 aku pergi 
last² jumpa kat kedai ubat cina area Kajang Prima
bila dah beli tak mkn plak ... tahla nape 
dulu kemain bersungguh mencari 

tapi sekarang ni aku sedang mencuba satu produk baru 
yg mmg dah lama dalam pasaran 
dan berasas makanan tambahan 

survey dan survey aku rasa aku berminat nk try 
nanti aku story produk tu 



Note: k.eida sorry ek .... tak berjaya kite produk akak plak ek 

Thursday, July 11, 2013

Gamer tegar | Smurfs' Village

Aku antara ibu2 yg suka berlawan ngan anak main games..
Fahim pun suka paksa aku main games...hepi ...hepi...


Ni antara game fav aku...
Actually dah lama dah aku main ni..since 2011 tp version yg lampau tu bila upgrade semua hilang...kena start semula balik

Level aku time tu dah 17 kot...
Kirenye rugi masa la...kena mula dari mula balik...

Tp minat punya pasal relakan je paksa diri main balik..

Nk lepas satu2 level ni kemain ssh ngan lama. mkn minggu jugak kadang tu...

Level latest 23 ni pun setahun lebih kot aku dok main








Dulu aku rajin sgt susun2 atur dlm ni tp Fahim suka sgt ubah2...bosan katenye...lama aku biarkan die bermain ngan kreativiti mendeco game aku ni...

games ni korg leh download dr play store sape yg pakai andriod..

Note : mood tatau nk tulis ape....

posted from Bloggeroid

Wednesday, July 10, 2013

Membaca ganti nasi

Ape aku buat tghari ni
Utk menghilangkan gelodak perut dan tahan mulut aku yg dari tadi menguap berkali2




Aku suka Syed Mokhtar Albukhary ni

Org melayu yg berjaya....
Kisah die aku tatau cuma tau die org kedah je....tu pasal aku nampak buku ni cam menarik je atas meja boss aku tu...

posted from Bloggeroid

Dari GCMR kami pilih Bola

selamat berpuasa ....
hari ni hari pertama ...harap² perut aku yg sentiasa diisi mknan ni dpt bertahan dan tidak menyusahkan anggota bdn yg lain 

hari sabtu lepas enPanjang lebih rela bw kami pi tgk bola dr lepak kat Weekend @ Gold Coast Morib Resort 

game mlm tu Pahang vs PKNS
5-4

memula tu mmg hot la ... pastu lama² dari 5-1 sampai 5-4
sungguh memalukan lah pahang ni 
suka sgt main corak bertahan .... Dollah pliz la tukar taktikal jgn dok main corak sama je 

icha minat bola abang minat bunga ....

icha suka tgk org dan buat balik pe org buat

penyokong yg sedang tersampuk ngan ultras

see ...she do it ,,, kibar² mafla tu





fenomena ULTRAS ni dah lama dah wujud kat setiap kali perlawanan 
tak kira la ape jenis pun perlawanan 
seingat aku la ... ia bermula ngan ULTRAS Malaya waktu games Piala AFF kot 
ke sebelum tu dah wujud aku tatau la sbb time tu la aku mula perasan ngan kumpulan ni 
yg bersorak untuk memberi sokongan penuh kepada pasukan mereka 

selain memberi semangat ke pasukan ia jugak membangkit semangat penyokong² selain menghiburkan

ape yg ultras buat selalunye penyokong jugak akan buat 
contohnye camni la 

lepas tu diedarkan kertas
ultras koyak kecil² lambung ke udara dan peyokong jugak buat 
mmg meriah tp 
lepas perlawanan ini la tinggal .... sedih betui la 


Note : sejuknye hari ni 

Tuesday, July 9, 2013

Selamat Berpuasa

sebab esok dah Puasa 
oleh itu aku ucapkan
Selamat Berpuasa kepada semua Readers dan kawan²

semoga Ramadhan kali ni lebih barakah 




Note : mlm ni balik nk buat kuih frozen utk berbuka nenanti

Pekasam Pembangkit Selera Bersahur

2-3 hari ni aku dah prepare dah mknan² boleh membangkit selera bersahur 
salah satu nye yang dah lama aku tak makan 
rasanye dekat² 5-6 tahun kot 
sejak² dok dan bekerja sini 
aku mmg tak penah nk cari ke jumpa 
kebetulan minggu lepas ade org jual kat opis 
saje beli sbb dah lama tak mkn dan dah lupa la cam ne rasanye 

cara buat ni di suggest oleh kakak opis


rasa ikan pekasam ni 
masam + masin 
hmmm cam pelik sikit la
ke sbb aku dah lupa rasanya 
seingat aku sedap dulu² mkn ngan nasi panas 

ke ikan belum jd pekasam lagi sbb aku nengok ade beras yg belum hancur pun lagi keras² gitu 
tp bau die peerrrgghh mengancam ...hahahha


Note : cam ne la esok 1st day berpuasa ni .... tak sabo rasanye 

Weekend @ Gold Coast Morib Resort

cerita balik kampung ari tu pun tak abis lagi 
bak pe tah mls sgt sekarang ni keluar satu entry pun sampai tghari tu dok menaip tak abis²

sebelum puasa mmg saje je nk byk anak² pi berjalan 
lagi pun si Fahim tu 
asal nampak dlm drama rumah org kaya² je
cam teduhan kasih tu ke cthnye

mesti die dok tanya "mama die dok mana tu"
aku slalu ckp "rumah die la, die org kaya mmg rumah cam hotel"
kesian plak bila asek ajak nk pi dok hotel je .. bajet cam mak pak die kayo nk pi hotel selalu...

kali ni pi dekat² je 
30 minit dari putrajaya sampai la klu jalan xbyk keta

Gold Coast Morib Resort(GCMR)


apartment 2 bilik jauh dari pool
gambar dari apartment kami 

icha yg sporting

burn je kupon breakfast 
sbb stress nengok ramai nye manusia 
tak sanggup kot aku berhimpit² gitu

last² bw budak ber2 ni pi main pasir je 



gelang pool yg kami burn jugak sbb tak sanggup 
nk bygkan anak ² bakal terjangkit ngan HFMD 
cuti ai dah nk abis, simpan utk raya ngan nk cuti2 hujung tahun 



SIL aku dah book kan 2 apartment 2 bilik 
family aku kongsi ngan MIL & FIL 

kami tak bermlm pun wlupun mmg ade bilik utk kami 
sbb kami tak bermalam .....

1. enPanjang bengang ngan keadaan GCMR yg sesak parking takde 
-sampai kena parking merata² jalan kaki jd jalan kereta, rimas

2. enPanjang nk tgk games kat Stadium Shah Alam 
Pahang VS PKNS

puas jugak la MIL call paksa enPanjang suruh join mkn seafood ngan  balik tido kat GCMR tu 
tp sbb dah mlm sgt pastu enPanjang dok pikir pasal parking tu die jd mls 

wlucamne pun enPanjang cam rasa terkilan jugak sbb dah hampakan anak die 
sbb tak tido kat ctu 

oleh sbb tu seawal 6.00am aku dah bgn siapkan anak² utk cepat pi GCMR
bg Fahim enjoys wlupun sekejap...
jumpa sepupu die yg die tak puas main semlm sbb dah kena paksa balik abah nk pi tgk bola plak ....


Note : pengumumanan puasa dah tak feel ... debaran  dah xde...hmmm