Monday, January 20, 2014

Aktiviti Hari Thaipusam

Fahim ni pencinta haiwan.
klu boleh hari2 nk tgk haiwan...

dah lama dah fahim ajak ke Wet Land Park Dengkil
tak jauh pun dari Putrajaya free plak tu
cuma slalu nye masa je tak mengizin sbb abah blk kerja lewat kadang tu pd hari cuti.












cuci tgn pun tak hilang bau dedak...seb baik mama x pgg

sbb pegi dah petang dekat pukul 6 pm hippo pun x sempat nk jenguk...bg mkn ikan je...kos sebungkus dedak RM2...byk dan berbaloi



Note: aku dlm meeting...post guna HP

posted from Bloggeroid

12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

smbil meeting smbil post.. tumpu benor ni..hihi

syawalsimpsons said...

PA pon masuk meeting erk...giler kentang..sempat je kan..mesti taip bawah meja ni...macam aku gak..kakakkak

Nad MamaZN said...

Sempat lg berbelog ye hihihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kellas ko jah
dlm meeting pun sempat..
hehehe

takpe,
kite kembali mengganas gak ni
mai angin nak apdet blog
hrp2 lama bertahan
hahahah

azizah :) said...

amboi kak... sempat lagi tu berbelog..

eima said...

smlm pg ptg mesy...letih...
hari ni kalut ngan 5s esok audit mampu...

bw mana yg dan je...yg xdan pas selesai kekalutan ni...kite baca puas2...

ch@ said...

cayalah ko, aku yg tak mesyuarat pun takDan nak taip entry wei. haha. janji ada cerita, janji boleh dibaca.

Sweetmama said...

srnok bila dpt abiskan masa bersama anak2 dgn aktiviti yg dia suka, bagusnya fahim pencinta haiwan.

kami cuti hari thaipusam berjalan sampai ke lumut, percutian yg x dirancang, join atok n nenek zaquan n ziqry bercuti..:)

Kesuma Angsana said...

hehehe sempat juga curi2 berblog yer... anak2 kecil ni mmg suka kalau dibwa tgk haiwan2 macam ni

mama lieyna said...

Amboiii sempat aja kamu post n3 timd meeting ye..ihiks.. :-)

Pencinta haiwan, bagus2x.. :-)

NinaAz said...

Budak2 eksaited le kalo boleh bagi makan ikan. Hehehee. Aktivti yg jrg diaorg buatkann. Meeting pun boleehhh post entri. Hikhik. Nampak sgt boring nihhh ; P

Lynn Damya said...

Hamboihhh, ayat paling last tu mmg style, sempat pulak update dlm meeting tu~ haha ;D