Sunday, January 26, 2014

Game Pertama yg diterjah

bila Pahang ade game kat area sini mmg akan harus turun untuk support...hogoh pahang hogoh....aras kuasa.....

*25.1.2014(sabtu)*

Pahang vs Sime Darby

tapi sayang ..kalah 1-0

wlupun kalah...enjoy ttp enjoy...
taktikal pahang dgn coach baru masih belum serasi....byk eksperimen...







Fahim asek membebel sepanjang games...die tak minat bola tp alisha plak enjoy...tepuk dahi mama... dah terbalik...pttnye boboy la minat bola...ni gegirl plak over....

posted from Bloggeroid

13 comments:

Abak Lorong Cinta said...

huhuhu.... seronoknya dia..

NinaAz said...

Eheh. Hehehe. Fahim xmint boleh. Hehee. Bertukar nih. Hikhik. Apa yg dibebelnya. Mesti bebel bosan kan fahim. Hikhik

TeacherAzimah said...

Iema..bestnya blh bwk anak2 pi tgk bola live mcm ni. Kita dok kg...jauh huhuhu... alisha tu nak jd mcm mak dia lar tu.. minat bola hehe

maszmadi said...

alisha minat bole, fahim minat apa?, masak ehh.. bleh tolong mama masak.. hehe

ch@ said...

Seronok aku tgk ko mek. Mesti happening bw anak2kan? Suami aku kureng sket ngn bola ni. Paling2 dia tgk kt mamak dgn kwn2...

YanaUjang said...

ada ank laki syok la kan layan bola sesama..sy bkn peminat bola..tp ujang tu gila bola..hahaha

p/s; eh kak tlg htr lagi sekali jwpn akak kt komen..sy TERpublish lak kan pastu dh delete balik komen akk..so akk kena htr lg sekali..hahahaha mahap atas kesulitan :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

best jugak sesakli layan bola
tp suami kite tak pernah ajak
asek ajak pi manciiiiing aje manjang
huhuhu..

deelira@deeliraz said...

ko ni kl dgn bola.. kemain lagi.. sampai ke kuantan..

mama lieyna said...

Alisha pulak kaki bola ye.. hahaha..
Adooi akak jugak tak pnh terjah stdm walau rumah sekangkang kera jer dgn stdm bkt jalil tu..ngeee...

Lynn Damya said...

Salam, kakakakakak manis~~~ minta maaf lama gila aku xsinggah sini, harini bos xde, akan ku komen kaw2 punya kat sini, hahaha...
haa psl entry, wahh sportingnya korg satu family tgk bola kat stadium, aku tringin tp parent tak minat bersesak, hehehe..haaa yg gegirl minat, ikut maknye lah tu~~ :D

bunga_rose said...

bola dengan manja sefamily mmg tak dapat dipisahkan lagi iihihhi...

takpe, anggap je Pahang kasik can je tu hhhaahah..

Kesuma Angsana said...

KA x minat bola sgt hehehe!

Sweetmama said...

fahim mcm zaquan jgk la x minat bola, papa dia beriye bubuh nama zaquan kunun nak anak jd player football, tp nampkanye w/pun dh bg pendedahan utk minat pd sukan bola, dia x minat tp adik dia ziqry minat sbb dia leh layan bola depan tv..