Thursday, January 2, 2014

Hari Pertama Ke PraSekolah

hari pertama fahim ke sekolah...
good luck my boy..belajar rajin2..improve keyakinan diri...dan banggakan mama dan keluarga ye sayang....


pose utk mama sblm msk pagar sekolah

hadir perhimpunan sekolah buat pertama kali....Alhamdulillah boleh duduk dan dlm dewan x mcm mama kecik2 tgh pdg..panas xleh duduk...


berjalan dr bilik makan ke kelas sementara...mengikut flow kawan2...

pose terakhir...mama nk tinggalkan fahim dan tgh tinggalkan pesanan ...mama nk pi breakfast...

pukul 10 am dtg blk parent yg ramai2 dah xde dah..pagar dah kunci...cuma boleh gambar kelas fahim....

Fahim Kelas Dedikasi

Alhamdulillah Fahim behave dan berkeyakinan...not as usual ..nangis dan merengek..anak manja mama kan...

slalu pi tadika pun menangis setiap pagi sepanjang tahun...but today he's good boy ...love u my son...
mama kagum....over tau mama ko ni...huhu

mana aku x bangga kejap bila Fahim ade sejarah kuat merengek setiap hari sepanjang tahun dan die seorg yg manja..tp today happy je ikut arahan cikgu2 dan tak kalut cari mama...wlupun ramai budak2 menangis....

posted from Bloggeroid

13 comments:

Nad MamaZN said...

Fahim=zakwan
Zakwan=fahim
:P

syawalsimpsons said...

baguih la fahim ni kan...dier tau n boleh PK, takmo susakan hati mama dier

nuyui a.k.a miss YUI said...

tenang ja muka dia..

ps? akk yui ada emel tntg GA tau =)

Sweetmama said...

alhamdullillah.., fahim good boy..

::NureeN:: said...

fahim dah makin matang...
sbb tue x merengek :)
ooo prasekolah pakai baju mcm tadika ker nureen ingat pakai baju sekolah putih tue hehee

Kesuma Angsana said...

Maaf lama x jenguk, kesihatan x mengizinkan. Singgah jgk ari ni !

Chekgu Azrine said...

Alhamdulillah..senangnya fahim..

eima said...

belah putrajaya ni uniform die klu kat kedah bj putih cam sek tu

eima said...

belah putrajaya ni uniform die klu kat kedah bj putih cam sek tu

mama lieyna said...

Alhamdulillah, lega kita kan... :-)
Fahim good boy..

Anis Zahidi said...

Alhamdulillah :) xnangis pun ..huhu follow sini ..

Masya said...

alhamdulillah .. harap sgt anak sy thn dpn pun x meragam mcm ni...

Lynn Damya said...

Wah, tahniah ! ye lah, xpelah over...bukan senang nak rasa bangga pasal anak tau..hehe semoga dia jd student yg baik dan cerdik ~ amin~ :D