Tuesday, January 28, 2014

JJCM | Asam Pedas Sedap & Donut Gebu @ Bandar @nstek, Nilai

lepas gerak balik dari PD dan sebelum ke Paya Indah Wetland, Dengkil
kami singgah mkn kat port enPanjang slalu mkn time kerja 
port diorg berenti mkn 

slalu enPanjang cerita pasal asam pedas sedap & Donut Gebu

Asam Pedas Ikan Tenggiri 
lupa nk request bhg tengah

nasi putih + ulam + ikan masin + sambal belacan

Nasi Ayam sedap (^^,)

Donut Gebu ...mmg sedap ...
siap tapau 2 biji lagi bw balik

penggemar donut .....

JU Delicious Cake 'N' Cafe



kedai di pinggir kampung tapi rasanye terbaik ....

Lokasi kedai ni terletak di Bandar @nstek, Nilai 
berdekatan dengan Mydin Mart Kota SerieMas
amik pukul 9 bulatan depan Mydin Mart tu 
terus dan kedai tu di tepi jalan je 

atau klu sesape dr Sepang atau Bandar Baru Salak Tinggi 
boleh masuk ikut jalan lama pekan sepang ke Sepang Circuit → Bagan Lalang 
amik simpang trafik light 
dan landmark kedai moto 



terus je jalan kg tu ...inshaa Allah sampai 

selain dari asam pedas, nasi ayam, ade jugak masak lemak cili api dan sup²
total mkn hari tu 
Nasi Ayam 1
Nasi Putih 2
Asam Pedas Ikan Tenggiri 1
Donut 3

RM 23.00+

harga setiap item aku tatau sbb tukang bayar enPanjang 
pastu aku lupa nk pesan suruh tanya ....



10 comments:

msredcheesecake said...

donut tu besar ke size nya?

Abak Lorong Cinta said...

sedapnya!!

Lynn Damya said...

Alaaaa....rase nak menggelupur kelaparan je tgk pic2 makanan ni kak...aaaaa....lapo~lapo~ lmbt nya nak balik keje ;(

syawalsimpsons said...

kawan aku duduk kat situ..dier mmg ramai org suke makan situ..laki dier pon suke...boleh la aku trynnt

Hana Jalil said...

Nak donut >.< sedapnye.. huk huk hukk

Kesuma Angsana said...

wah sedap tu & berbaloi dgn harga nya !

Chekgu Azrine said...

Donut tu nmpk tempting sgt

mama lieyna said...

Terbaeek...nmpak best...
Tak pernah singgh situ wlu pernah jugak lalu rasanya... next time ada rezki boleh singgah :-)

Sweetmama said...

sedapnye asam pedas,

k.eija kalau kedai makan dekat nilai tu pernah singgah nasi kandar lawood..dkt area kota seriemas tu jgk..mmg sedap..

Nad MamaZN said...

Lapo eima...!!!
Blanje kat sini nnt tau :P